SIMȚUL UMORULUI, SANCȚIONAT – Un bărbat a fost amendat de polițiști după ce a declarat că transportă arme și droguri

0
1012

SIMȚUL UMORULUI  Simțul umorului, pe care s-ar fi bazat, l-a costat scump pe un șofer care a fost amendat pentru o glumă față de polițiștii din Botoșani. Oprit în trafic pentru un control, tânărul a spus că transportă arme și droguri pentru că merge în vizită la soacra sa. Oamenii legii nu au „gustat” poanta și l-au sancționat cu 1.500 de lei.

Deși a contestat amenda în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză bărbatului pe motiv că a vrut să-i sfideze pe polițiștii de frontieră, scrie Monitorul de Botoșani, citat de Libertatea.ro.

Protagonistul întâmplării neobișnuite este Corneliu B, din localitatea botoșăneană Hilișeu Horia. Pe 2 august 2016, șoferul se îndrepta spre Mihăileni, când a fost oprit de un echipaj al Poliției de Frontieră. Bărbatul a spus că merge în vizită la soacra lui. După ce a prezentat documentele, unul dintre polițiști l-a întrebat ce bunuri transportă.

În glumă, bărbatul a spus că are armament, muniție și droguri. Agentul i-a atras atenția că polițiștii nu acceptă astfel de glume. Mai mult, i-a spus bărbatului că mașina sa trebuie să fie supusă unui control. Botoșăneanul ar fi refuzat în repetate rânduri acest lucru. Din acest motiv, polițiștii l-au amendat cu 1.500 de lei, ceva mai mult decât salariul minim pe economie.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.