SIGURANȚĂ ÎN VACANȚĂ – Elevii din Dumbrăvița aflați în vacanță s-au alăturat polițiștilor la ora de prevenire a delicvenței

0
84

SIGURANȚĂ ÎN VACANȚĂ   Chiar dacă elevii se află în perioada vacanţei de vară, misiunile de prevenire a delicvenţei juvenile continuă. De această dată, ora de prevenire s-a ţinut în aer liber, în comuna Dumbrăviţa.

Copilărie este magică, dar nu este lipsită de pericole uneori. Activităţile şi jocurile din tabără au fost completate astfel cu sfaturi pentru o vacanţă în siguranţă. Pentru că este o perioadă în care poate stau mai mult timp singuri, o perioadă în care petrec mai mult timp în mediul online, sfaturile poliţiştilor au fost de natură a-i feri pe copii de pericolele la care se expun uneori, inconştienţi de consecinţe.

În pericol se pot afla şi dacă merg în vacanţă cu părinţii în locuri aglomerate, pe plajă, la concerte, atunci când merg cu rolelele.

Relaxaţi, dar în acelaşi timp interesaţi, de povestea unei zile de vacanţă s-a desfăşurat într-un decor aparte. Personajele principale, elevi, poliţişti, ofiţeri patrupezi. Poliţiştii le-au urat la final o vacanţă de vis, fără incidente sau evenimente negartive!

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.