SIGHETU MARMAŢIEI – Ucrainean prins în timp ce încerca să introducă în ţară 1.000 de pachete cu ţigări de contrabandă (VIDEO)

0
262

SIGHETU MARMAŢIEI Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, 1.000 pachete, în valoare de 11.700 lei, ce urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere.

În 9 ianuarie, în jurul orei 20.30, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației a observat două persoane care transportau, de la malul râului Tisa către interiorul țării, colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor doi bărbați, dar în momentul în care aceștia i-au observat pe oamenii legii au abandonat coletele și s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean.

Au reușit reținerea unuia dintre ei, iar celălalt s-a retras pe teritoriul ucrainean prin apa râului Tisa.

Au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei, ocazie cu care au fost descoperite două colete ce conțineau țigări.

Bărbatul, identificat ca fiind cetățean ucrainean Grigorie V., în vârstă de 24 de ani, a fost dus la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la 11.700 lei.

Țigările au fost confiscate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Sursa info, foto şi video ITPF Sighetu Marmaţiei

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.