SIGHETU MARMATIEI – ACCIDENT: Un sofer a intrat cu masina intr-un stalp pe care l-a rupt. A fugit de la locul faptei. Locuitorii din zona au ramas in bezna (FOTO)

3
328

Șoferul unui autoturism marca Audi a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un stâlpul din fața localului „Casa veche”, rupându-l. Stâlpul se susține doar în firele de curent, riscând să se prăbușească. Din acest motiv Poliția a restricționat circulația mașinilor și pietonilor în zonă. Accidentul a avut loc luni seara, 11 noiembrie 2013, in jurul orei 22.00.
Întreaga stradă a rămas fără curent electric, la fața locului sosind de urgență o echipă de intervenție de la Electrica pentru remedierea situației. Un membru al echipei de intervenție a declarat că va fi o intervenție grea și că cel mai probabil nu se va putea rezolva nimic până in cursul zile de astazi. Se pare că pe locuitorii din zonă îi așteaptă o noapte de beznă totală.
Șoferul a fugit de la fața loculului, posibil din cauză că era beat la volan. Nu se cunoaște dacă acesta a fost rănit în urma accidentului sau dacă în mașină erau și alți pasageri.
Poliția îl caută pe autorul accidentului pentru audieri, polițiștii găsind în mașină documente de identitate, probabil aparținând șoferului.

Loading...

ACTUALIZARE

Conform declarațiilor unor martori, se pare că în autoturism se aflau în momentul accidentului doi tineri care, imediat după accident, au fugit de la fața locului, fiind căutați de Poliție. După urma imprimată în parbriz, se pare că pasagerul din mașină s-a lovit la cap în accident.

Sursa – text si foto: sighet247.ro.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.