ŞI-AU FĂCUT SINGURI DREPTATE – Hoţi de buzunare bătuţi de călători într-o staţie de autobuz

0
2146
foto opiniatimisoarei.ro

ŞI-AU FĂCUT SINGURI DREPTATE Au ajuns să-şi facă singuri dreptate! Imagini violente la Timişoara într-o staţie de autobuz din centrul oraşului. Doi indivizi, se pare hoţi de buzunare, au fost bătuţi de câţiva călători furioşi.

ŞI-AU FĂCUT SINGURI DREPTATE Totul s-a petrecut în staţia lui 33 de lângă Catedrala Mitropolitană. Pe imaginile filmate de un călător se vede cum doi indivizi sunt puşi la pământ, înconjuraţi de nişte tineri care îi lovesc cu sete cu picioarele, scrie opiniatimisoarei.ro. Nimeni nu intervine, semn că martorii aprobă ceea ce se întâmplă.

Potrivit celui care a filmat imaginile primite de opiniatimisoarei.ro, hoţii ar fi fost surprinşi ‘la treabă’ de călători, în autobuz, iar câţiva au luat atitudine. I-au dat jos şi le-au tras o bătaie s-o ţină minte. Scenele s-au petrecut în centrul Timişoarei în urmă cu 2 zile.

La scurt timp, cei care au aplicat loviturile, s-au împrăştiat, astfel că, poliţiştii ajunşi la faţă locului n-au mai găsit pe nimeni.

„Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de o persoană care a sunat la numărul de urgenţe 112 că în staţia de autobuz are loc o agresiune, polititstii s-au deplasat la faţă locului şi nu au identificat nicio persoană. Nu a fost depusă nicio reclamaţie pentru lovire în acest caz„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuţa Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Poliţiştii au anunţat că în urmă publicării imaginilor în spaţiul public se vor sesiza din oficiu în acest caz şi vor face verificări pentru a încerca să identifice persoanele implicate.

Este deja de notorietate faptul că bande de hoţi de buzunare acţionează în tramvaiele, autobuzele şi troleibuzele din Timişoara în mod constant. Cei care sunt prinşi de poliţişti ajung însă la scurtă vreme înapoi ‘la muncă’, deoarece legea este foarte blândă.

sursa info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.