ȘI-A VÂNDUT SCUMP PIELEA – Explorări Baia Mare a luat două seturi pe terenul liderului

0
591

SCMU Craiova și Știința Explorări s-au întâlnit sâmbătă în derby-ul etapei a 10-a a campionatului diviziei A1. Partida a fost arbitrată de Florin Dragomir și Alexandru Prodana, în timp ce observator FRV a fost desemnat Constantin Ispas (toți din București).

Înaintea acestui joc, SCMU Craiova era lideră în clasament, cu 24 de puncte, formația olteană fiind singura din divizia A1 care a câștigat toate partidele disputate până acum. De partea cealaltă, Explorări ocupa un merituos loc 2, având 20 de puncte, cu 4 mai puține decât craiovenii.

A fost o partidă deosebit de disputată, un adevărat derby între cele mai în formă echipe ale momentului din primul eșalon al voleiului românesc. Au câștigat oltenii, dar jucătorii băimăreni au arătat că nu degeaba ocupă locul secund în clasamentul la zi. Meciul a fost frumos și echilibrat, la final craiovenii reușind să-și păstreze invincibilitatea din acest sezon.

SCMU Craiova – Știința Explorări Baia Mare 3-2 (25-16), 19-25), (25-23), (21-25), (15-12)

SCMU Craiova: Bartha 1p, Lică 32p, Ene 7p, Klyamar 22p, Ghionea 7p, Cuciureanu 5p, Mărieș (libero). Au mai jucat: Borota 3p și Mihalj 5p. Antrenori: Dănuț Pascu și Claudiu Dumitru.

Explorări: Râpeanu 1p, Cherbeleață 13p, Bălhăceanu 18p, Didorciuc 18p, Kovacs 8p, Coasă 14p, Barbosa (libero). Au mai jucat: Socaciu 1p și Toth. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

 

Meciul a fost frumos și echilibrat, la final craiovenii reușind să-și păstreze invincibilitatea din acest sezon.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): ”Am întâlnit o echipă cu adevărat valoroasă. Sigur că este bun un punct în acest meci, dar există și regrete după un asemenea joc echilibrat”.

În ultima etapă a turului, programată sâmbătă 19 decembrie, de la ora 17, Știința Explorări va juca acasă cu Banatul Caransebeș.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.