ŞI-A PUS VIAŢA ÎN PERICOL – Un elev de 14 ani s-a electrocutat în timp ce-şi făcea un selfie pe un vagon

0
158
foto http://www.timponline.ro

ŞI-A PUS VIAŢA ÎN PERICOL Un elev de 14 ani, din Craiova, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a electrocutat încercând să-şi facă un selfie pe un vagon de tren. Alţi trei prieteni ai acestuia au suferit răni.

ŞI-A PUS VIAŢA ÎN PERICOL Cei patru copii – cu vârste de 13, 14, 15 şi 16 ani, au mers, sâmbătă seara, în zona Haltei Craiova Triaj, scrie Mediafax.

La un moment dat, băiatul de 14 ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru a-şi face un selfie cu telefonul, iar atunci s-a electrocutat.

Prietenii săi au încercat să îl coboare de pe vagon, dar s-au electrocutat şi ei.

„Unul dintre copii, care a suferit arsuri la mâini, a coborât de pe vagon şi a anunţat ce s-a întâmplat. Toţi patru au fost transporaţi la spital, unul dintre ei având arsuri de 50-60% pe suprafaţa corpului”, a declarat Tania Vîlceanu, purtătorul de cuvânt în cadrul ISU Dolj.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă din Craiova au luat decizia de a-l transporta pe băiatul de 14 ani, care a suferit arusuri pe jumătate din suprafaţa corpului, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală.

Tania Vîlceanu a declarat că şi ceilalţi trei copii au fost duşi la spital, unul dintre ei suferind arsuri la mâini, iar ceilalţi doi -pentru investigaţii.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

sursa INFO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.