ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR – Româncă de 45 de ani găsită moartă pe o plajă din Italia

0
1219
foto http://ro.blastingnews.com/

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR O româncă de 45 de ani a decis să-și pună capăt zilelor la Genova în Italia unde s-a aruncat în apă de pe niște stânci.

ŞI-A PUS CAPĂT ZILELOR Cadavrul ei a fost adus de curenți la mal și descoperit întâmplător de trecători care au anunțat imediat autoritățile, scrie Blastingnews.

Loading...

Descoperirea a fost făcută în dimineața zilei de miercuri, 28 decembrie 2016 la Arenzano, imediat lângă intrarea în port. La fața locului au ajuns echipaje de prim ajutor, carabinieri, dar și lucrători ai Gărzii de Coastă.

Aceștia nu au observat pe corpul femeii semne sau leziuni care să indice un posibil atac, așa că prima variantă luată în calcul a fost cea a sinuciderii prin înec.

Nu departe de locul în care a fost găsită, autoritățile au descoperit poșeta victimei și așa au reușit să o identifice. Au contactat imediat familia româncei, iar în urma discuțiilor purtate cu prietenii și rudele acesteia, ipoteza sinuciderii pare să se confirme.

Se pare că femeia suferea de ceva timp de depresie și nu era la prima tentativă de sinucidere, ea încercând și în trecut să-și pună capăt zilelor.

Anchetatorii au găsit și un tub gol de medicamente, scrie IntelligoNews, femeia urmând de ceva vreme un tratament anti-depresiv.

Pastilele au fost achiziționate chiar în noaptea de marți spre miercuri, 27 spre 28 decembrie 2016 de la o farmacie locală.

Este posibil, așadar, ca ea să fi recurs la acest gest după ce a înghițit barbiturice, însă deocamdată acestea sunt speculații. Detaliile exacte se vor cunoaște abia după efectuarea autopsiei, atunci când va fi stabilită și cauza morții.

 Totodată o anchetă a fost deschisă pentru a determina dinamica evenimentelor, chiar dacă primele informații indică faptul că femeia s-a aruncat în apă de pe o stâncă, unde și-a lăsat și poșeta, iar curenții au adus-o la mal.

Tot din ceea ce au observat la fața locului, autoritățile presupun că au de-a face cu o sinucidere, iar cauza probabilă a morții este înecul.

Femeia de 45 de ani lucra la un spital din Genova, era divorțată și avea un fiu. Întrucât i-au găsit poșeta, autoritățile au reușit să-o identifice, însă nu i-au dat publicității numele.

Rudele ei au fost anunțate și au colaborat cu anchetatorii oferindu-le informații prețioase care în acest moment susțin ipoteza sinuciderii.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here