ȘI-A LUAT VIAȚA – Un tânăr din Poienile de Sub Munte și-a tăiat gâtul pentru că suferea de cancer

0
2333

La un gest șocant a recurs un tânăr din Poienile de Sub Munte care ar fi suferit de o boală incurabilă. Se pare că acesta nu a mai rezistat psihic la gândul că în cele din urmă va muri răpus de cancer. Trupul fără viață a fost găsit de mama acestuia, care a alertat autoritățile.

Loading...

Tragedia s-a produs duminică dimineață la Poienile de Sub Munte. Un localnic în vârstă de 29 ani și-a luat viața tăindu-și gâtul cu un cuțit de bucătărie. A fost descoperit de mama acestuia în spatele unei anexe gospodărești. Aceasta a alertat autoritățile însă era prea târziu. Motivul care l-a determinat pe tânăr să își ia viața pare a fi faptul că suferea de o boală incurabilă.

„Duminică dimineaţă, la ora 08.30, o femeie din Poienile de sub Munte a sesizat poliţia că şi-a găsit fiul în vârstă de 29 ani decedat în spatele unei anexe gospodăreşti. În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit faptul că nu există suspiciuni în modul în care a survenit decesul”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc pentru a se efectua necropsia. Nu sunt alte suspiciuni în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.