|

Sex in toaleta unei scoli din Iasi (VIDEO)

Scandal la un liceu din judeţul Iaşi. Doi elevi de clasa a IX-a au fost filmaţi în toaleta liceului Ion Neculce din Târgu Frumos în timp ce făceau sex. In imagini se vede cum o tânără şi un băiat întreţin relaţii sexuale în toaletă, în timp ce o a treia persoană îi filma. Filmuletul, care a fost postat pe Internet, este explicit iar elevii pot fi uşor identificaţi. Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii.
Directorul Liceului “Ion Neculce” din Târgu Frumos, Emilia Talpalaru, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3 că părinţii elevilor în cauză au fost înştiinţaţi cu privire la incidentul care a avut loc, vineri seară, în toaleta şcolii.  Cei trei au fost întrerupţi de portarul liceului, care i-a gonit şi a anunţat conducerea şcolii.  Conducerea Liceului “Ion Neculce” din Târgu Frumos, judeţul Iaşi, a declanşat o anchetă internă în acest caz. (sursa: antena 3.ro)

Reacția ministrului Pricopie
Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, susţine că cei doi copii surprinşi în timp ce făceau sex în toaleta unei şcoli sunt ultimii vinovaţi pentru faptele lor. Pricopie aşteaptă un raport pe acest subiect.

“Am luat din bibliotecă o carte care vorbeşte despre agenţii de influenţă la nivelul copiilor. Pentru că de fapt ceea ce se pare că s-a întâmplat vineri, astfel de lucruri şi dacă se confirmă şi dacă nu se confirmă, sunt extrem de grave. Şi problema şi întrebarea pe care trebuie să ne-o punem este mult mai largă: ce facem noi cu copiii noştri, cum îi pregătim, cum îi formăm.

Această carte ne spune care sunt agenţii de influenţă pe grupa de vârstă 14-15 ani din care fac parte, înţeleg, cei doi elevi. Şi avem: internetul, televiziunea, prietenii, şcoala şi părinţii. În momentul în care vezi o asemenea ordine, te întrebi de ce sunt părinţii pe ultimul loc. Oare noi, ca părinţi, facem ceea ce trebuie să facem. Şcoala, facem ceea ce trebuie să facem? Prietenii, dar ne uităm şi la televiziune, presa scrisă, internet.

Subiectul este extrem de grav. Să mergem împreună în Gara de Nord, la orice chioşc şi să îndrăznim să ne uităm la revistele care sunt expuse acolo. Sunt mii de copii care trec prin Gara de Nord şi nimeni se întreabă de ce nu reglăm problema.

Avem o monitorizare a cazurilor de violenţă. Eu nu cred că datele sunt în creştere, faptul că avem 200 şi ceva de cazuri de violenţă pe an raportate, sunt foarte multe. Procedura s-a declanşat, directorul de şcoală este acolo, există dialog cu părinţii, vom avea un raport. Aceşti copii sunt minori, au drepturi, sigur că au greşit. Copiii sunt ultimii vinovaţi”, a declarat ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, la Realitatea TV.

Share

Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentarii. ActualMM.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera.

3 Comentarii for “Sex in toaleta unei scoli din Iasi (VIDEO)”

  1. orcicum moldoveni is cei mai dusi oameni

Lasa un comentariu

Stiri comentate recent

  • unu': @emilia – lasa emilia, probabil tu esti plina de educatie si bun simt… ar trebui sa le dai si celor...
  • jetta: multumim vanzatorului
  • emilia bura: Educatia si bunul simt sunt deficitare chiar si in randul celor ce conduc Farcasa asa ca sa nu ne miram.
  • pentru cei fara suflet: Rusine , sunteti niste CANALII !!!
  • pentru cei fara suflet: Pot sa afirm despre Horatius faptul ca a fost si va ramane unul dintre cei mai educati si...