SESIZARE – Dizolvarea Consiliului Județean Maramureș, în atenția prefectului

1
1597

SESIZARE Plângerea depusă pentru dizolvarea conducerii Consiliului Județean Maramureș a ajuns în atenția Instituției Prefectului județului Maramureș.

SESIZARE Petiția a fost formulată de deputatul Mircea Man și Gheorghe Bârlea, cei doi solicitând anularea hotărârii adoptate în cadrul ședinței de constituire a Consiliului Județean.

Cei doi liberali susțin faptul că nu au fost validați în forul decizional județean, deși aveau dreptul legal, drept conferit de rezultatul obținut la alegerile locale din luna iunie.

Intenția de a depune plângere la Prefectura Maramureș a fost făcută publică de conducerea Partidului Național Liberal Maramureș în cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută în cursul săptămânii trecute.

Demersul a fost până la urmă concretizat în data de 29 septembrie.

 „La Instituția Prefectului – Județul Maramureș s-a înregistrat, în data de 29 septembrie, o petiție a domnilor Man Mircea și Bârlea Gheorghe, prin care solicită prefectului județului să întreprindă demersurile ce se impun pentru anularea unor hotărâri adoptate în ședința de constituire a Consiliului Județean din data de 24 iunie 2016.

Sesizarea a fost repartizată Departamentului Juridic din cadrul Instituției Prefectului pentru analizarea celor semnalate, urmând să se formuleze răspunsul în termen legal”, a arătat reprezentantul Guvernului în teritoriu, Sebastian Lupuț.

Plângerea liberalilor nu este una fără precedent. Un astfel de demers a fost demarat și la Galați, acolo unde s-a și ajuns la dizolvarea Consiliului Județean…

Simona Vasiac

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Oricum nu au realizări,ar merita desfiintati nu dizolvati.Sa te ocupi de logouri executate de vreun copil de gradinita si sa aloci ceva mălai pe la sarbatori campenesti se pot face si de catre unu doi functionarasi marunti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.