SERVIT CU… PUMNI – Fost deputat, bătut de un ospatar la o terasă din Mamaia

0
889

SERVIT CU…PUMNI  Weekend plin pentru Cristi Boureanu. Omul de afaceri s-a luat la bătaie cu un ospătar, la o terasă din Mamaia. Scenele au avut loc sub ochii a zeci de clienţi.

SERVIT CU…PUMNI Totul a avut loc la o terasă din Mamaia, unde Cristi Boureanu venise împreună cu iubita şi cu câţiva prieteni să vadă finala EURO 2016. Pentru că ospătarul care se ocupa de masa lui s-a dovedit a fi nepoliticos, Boureanu l-a rugat pe patron să îl schimbe, iar de aici a izbucnit scandalul.

„Noi ne-am dus să vedem meciul, să mâncăm cu nişte prieteni şi când am ajuns era acolo un ospătar care ne-a lăsat câteva minute bune să aşteptăm apa. Cristi l-a cam văzut şi s-a dus şi i-a spus patronului să îl schimbe pe ospătarul de la noi de la masă, iar el a zis că nu are ospătari suficienţi şi că e full. Înainte să se întâmple tot incidentul am văzut la o masă mai încolo nişte oameni care i-au spus că au greşit comanda, iar ospătarul a trântit un scaun şi i-a înjurat. Apoi i-a zis Cristi să îi dea o farfurie să pună repede oasele de la peşte şi el a zis „Lasă mă, că îţi aduc eu ţie altă farfurie”. Cristi i-a zis: ‘În primul rând să îmi vorbeşti cu dumneavoastră, să nu îţi mai permiţi la per tu şi să aduci şi tu mâncarea, te rog’. El a zis ‘Stai cuminte acolo că o să îţi aduc eu de mâncare’. În momentul ala, Cristi l-a înjurat şi el s-a întors, a lăsat farfuria, şi i-a dat un pumn, dar nu a reuşit să îl lovească  din cauză că nu prea a avut direcţie. L-a zgâriat puţin lângă ochi şi în momentul ăla a căzut într-o parte. Au început să se bată şi i-a despărţit Videanu şi fostul naş al lui Cristi. În momentul în care Cristi a dat, a căzut pe jos, iar Cristi l-a ajutat să se ridice”, a povestit iubita lui, Laura Dincă, la Antena Stars.

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.