SENIORII, PREȚUIȚI ÎN BAIA MARE – 80 de cupluri celebrate la Nunta de Aur

0
653

SENIORII, PREȚUIȚI ÎN BAIA MARE  Seniorii care aniversează în acest an 50, respectiv 60 de ani de căsnicie, au fost celebrați în cadrul unui eveniment organizat de Municipiul Baia Mare. În cadrul evenimentului, unul cu fast, așa cum se cuvine au fost recompensate cu diplome și cadouri în bani 80 de cupluri. Dintre aceștia, 7 cupluri au sărbătorit 60 de ani de căsnicie, Nunta de Ametist. 74 de cupluri au aniversat 50 de ani de căsnicie.

Loading...

La fel ca în fiecare an, primarul Cătălin Cherecheș a transmis și un mesaj seniorilor care au ajuns la această frumoasă aniversare.

Vreau să vă mulțumesc pentru exemplul pe care ni-l dați nouă, celor tineri. Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru familiile dumneavoastră, pentru orașul nostru și pentru comunitatea noastră. Fiecare, acolo unde ați pășit din punct de vedere profesional, ați construit acest oraș, ați consolidat acest oraș. Ne-ați educat și ne îndrumați cu sfaturile dumnevoastră spre drumul bun. Dumneavoastră sunteți cei care ne inspirați. Ne oferiți modelul dumneavoastră de iubire, modelul dumneavoastră de sacrificiu pentru că viața aceasta nu este doar lumină și soare ci are și umbre, și dumneavoastră ați știut întotdeauna să pășiți în acești 50 de ani împreună, uitându-vă cu încredere unul la celălalt, având încredere că pașii pe care îi faceți împreună sunt pașii spre lumină și adevăr. Vă mulțumesc, încă o data, pentru modelul pe care ni-l oferiți!”, a spus primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Nunta de aur este o manifestare cu tradiție în Baia Mare, aceasta fiind organizată anual de administrația locală în cadrul evenimentului Sărbătoarea Castanelor.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.