SEMNAL DE ALARMĂ – Zeci de solicitări pentru salvamontiștii români în doar 24 de ore. În Maramureș s-au înregistrat 6 apeluri

0
235

SEMNAL DE ALARMĂ  Salvamont România vă îndeamnă la prudență și responsabilitate pe munte! Se înregistrează un număr impresionant de evenimente montane soldate cu accidentare de persoane și acest fapt pune Salvamon România să tragă un semnal de alarmă.

Numai in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 67 apeluri de urgență. În urma acestora, salvamontistii au intervenit pentru salvarea celor accidentati, astfel:

12 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 11 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 6 apeluri pentru Salvamont Predeal, 2 apeluri pentru Salvamont Bușteni, 4 apeluri pentru Salvamont Lupeni, 7 apeluri pentru Salvamont Alba, 2 apeluri pentru Salvamont Bran, 6 apeluri pentru Salvamont Vălcea, 3 apeluri pentru Salvamont Harghita – Formația Miercurea Ciuc, 3 apeluri pentru Salvamont Cavnic, 2 apeluri pentru Salvamont Maramureș, 1 apel pentru Salvamont Cluj, 1 apel pentru Salvamont Borșa, 1 apel pentru Salvamont Zărnești, 1 apel pentru Salvamont Neamț și 1 apel pentru Salvamont Prahova – Formația Azuga.

Mai mult, s-au mai primit alte 29 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre zona montană.

Sursă info și foto: Salvamont România

 

Citește și: http://actualmm.ro/bilant-sumbru-gripa-face-o-noua-victima-numarul-total-de-decese-ajuns-la-54/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/ger-in-maramures-circulatie-rutiera-in-conditii-de-iarna-si-temperaturi-de-pana-la-16-grade-celsius/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.