SEMNAL DE ALARMĂ – Băimărenii de pe Petru Rareș, terorizați de o persoană care le zgârie mașinile

2
754

SEMNAL DE ALARMĂ  Șoferii băimăreni de pe strada Petru Rareș din municipiu sunt terorizați de către o persoană necunoscută care le zgârie mașinile. Potrivit unui cititor al site-ului VasileDale.ro, peste jumătate dintre mașinile celor care locuiesc pe această stradă au fost vandalizate într-o perioadă de timp relativ scurtă.

Daunele provocate, care pot ajunge la mii de lei, i-au făcut pe proprietarii autoturismelor să tragă un semnal de alarmă, îgrijorați fiind că persoana vinovată nu va fi prinsă și va continua să distrugă și alte mașini.

Vă redăm mai jos mesajul unuia dintre proprietarii autoturismelor zgâriate:

Pur și simplu ne temem să ne parcăm mașinile în parcările din fața blocurilor de pe Petru Rareș. Eu am trei autoturisme, două mi-au fost zgâriate cu cheia, un VW Passat și un BMW. La BMW mi-a zgâriat-o de la oglinda retrovizoare și până la ușa din spate. Jumătate din locatarii de la mine de pe scară și-au găsit mașinile zgâriate. E foarte greu să prindem persoana care face așa ceva. Am căuta acul în căruța cu fân. De ar fi camere de supraveghere poate ar fi mult mai ușor. Aș vrea să fie ca și un semnal de alarmă, poate cineva a văzut ceva și ne poate da ceva informații. Ori poate poliția va patrula mai mult prin zona respectivă”.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. da ma fratica ,da tu ai ma 2 masini in parcare ,unul din bloc de la voi face care nu are unde parca ca veniti cate unul cu 3 sau 4 masini asta e treaba altul nu o sa mai parcati bravo lui ca v-a facut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.