SEINI – Corul de Copii „Seinelul” s-a calificat la Festivalul International de Muzica de la San Remo (ITALIA)

7
532

Corul de copii SEINELUL din Seini s-a calificat in urma preselectiei la Festivalul International de muzica de la SAN REMO – ITALIA !!!!! cu trei piese: Dorul Calator, Pasare Mandra Galbana si Au innebunit salcamii. Cel care se ocupa de Corul „Seinelul” este dirijorul prof. Mircea Patovan.

Din pacate nu se stie inca daca elevii vor putea face deplasarea in Italia pentru ca acest cor nu are un buget. Profesorul Mircea Patovan a dorit sa ii felicite pe toti copii. „Chiar merita toata aprecierea noastra. Au facut cunoscut Seiniul in multe zone ale judetului, si chiar in multe zone din tara. Acum au ocazia de sa faca cunoscut Seiniul si la acest mare festival. E drept, daca vor fi bani. Felicitari copiilor din Corul Seinelul Seini” a spus prof Mircea Patovan.

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA MELODIA „Dorul calator”

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA MELODIA „Pasare Mandra Galbana”

CLICK AICI PENTRU A ASCULTA MELODIA „Au innebunit salcamii”

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Este o piesa superba care cred ca o sa aiba cel mai mare succes dintre toate trei si daca veti participa o sa aduceti rezultate foarte bune cu ea … succes

  2. Acesti copii au nevoie de un viitor mai bun , datorita muncii depuse de ei si de profesorul lor au demonstrat ca sunt pregatiti pentru acest lucru , dar au nevoie de o minune , au nevoie de sponsori , de oameni cu suflet mare , oameni care au posibilitatea sa – i ajute dupa posibilitati , Seiniul are o istorie bogata , dar uitata … acest cor reprezinta o lumina a acestui oras , nu stati pe ganduri daca aveti posibilitatea de ai ajuta … un cor mic intr – o lume mare … un sponsor mic poate ajunge renumit prin acest cor … daruieste si ti se va daruii.
    Multumesc tuturor pentru intelegere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.