DUPĂ ANALIZAREA SITUAȚIEI SALE ÎN PRIMA ȘEDINȚA DE GUVERN – Șeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, va fi demis

0
153
foto hepta

Șeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, va fi demis, după analizarea situației acestuia în prima ședință de Guvern condusă de premierul interimar Mihai Fifor.

Premierul interimar Mihai Fifor a mers, marţi seară, la Ministerul Afacerilor Interne, declarând, la plecare, că situaţia şefului Poliţiei Române, Bogdan Despescu, a cărui demitere a fost propusă de Carmen Dan, va fi analizată cu foarte mare atenţie miercuri şi va fi luată o decizie.

În 9 ianuarie, după declanşarea scandalului din Poliţia Română generat de cazul poliţistului acuzat de agresiuni sexuale, cele mai recente victime fiind doi copii, ministrul Carmen Dan i-a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de schimbare din funcţie a şefului IGPR, Bogdan Despescu.

De asemenea, ea a propus înlocuirea acestuia cu Cătălin Ioniţă. Propunerea a fost refuzată însă de Mihai Tudose, care i-a cerut lui Bogdan Despescu să îi prezinte, în termen de săptămână, un raport.

Ulterior, Mihai Tudose a acuzat-o pe Carmen Dan că l-a minţit, spunând că nu mai doreşte să mai lucreze cu ea şi că dacă va fi lăsată să îşi dea demisia o va accepta.

Carmen Dan a refuzat să demisioneze, iar acest conflict a generat decizia luată luni de Comitetul Executiv al PSD, care i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose, acesta demisionând din funcţia de premier.

sursa info Observator

sursa foto Hepta

citeşte şi BĂTRÂN ACCIDENTAT DE O ȘOFERIȚĂ TÂNĂRĂ – Atenţie în apropierea trecerilor pentru pietoni!

UN VIS DEVENIT REALITATE – S-a semnat acordul pentru Capitala Tineretului din România 2018-2019 de către municipiul Baia Mare

Poate te interesează şi ATELIER DE CREAȚIE LA CREȘA 10 DIN BAIA MARE – Copiii au învățat despre culoare, lumini și umbre

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.