SEDIU NOU PENTRU POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE – Aici va funcționa și centrul de monitorizare video al orașului, după montarea celor 800 de camere de supraveghere

7
3325

SEDIU NOU PENTRU POLIȚIA LOCALĂ BAIA MARE  Activitatea Direcției Poliției Locale din cadrul Primăriei Baia Mare se va muta în sediul nou. Asta după ce imobilul, pus la dispoziția serviciului comunitar de către societatea Urbis, a fost renovat, zilele următoare urmând a fi dotat. Astăzi, 3 august, înainte de predarea sediului către Poliția Locală, primarul Cătălin Cherecheș a verificat lucrările care au fost efectuate, acesta declarându-se mulțumit. Noul sediu este situat pe strada 8 Martie, vizavi de sediul societății Urbis.

Loading...

Activitatea Poliției Locale se va muta în sediu nou, la propunerea primarului Cătălin Cherecheș. În incinta noului imobil va fi realizat și un centru integrat de comandă video prin care se va monitoriza fiecare perimetru public al municipiului Baia Mare.

Este o dorință a mea, dar în special a cetățenilor ca poliția locală să fie eficientă, să fie eficientă și să combată tot ceea ce însemnă lucruri care sunt de nedorit în municipiul Baia Mare. Din punctul meu de vedere acum Poliția Locală are toate condițiile create din perspectiva sediului în care să funcționeze. Vom aduce aici și centrul de monitorizare video, acel proiect de 800 de camera video în întreg orașul pentru că va trebui în fiecare curte de bloc, la fiecare stradă sau intersecție fiecare loc de joacă, peste tot să avem monitorizarea video montată astfel încât să îi descurajăm pe cei care își bat joc de acest oraș, cei care nu respectă ordinea publică, cei care nu respectă lucrurile pe care le-am făcut în oraș din banii cetățenilor”, a spus primarul Cătălin Cherecheș în ultima sa postare făcută pe pagina de Facebook.

Primarul a mai arătat că își dorește pe viitor mult mai multă eficiență din partea angajaților Poliției Locale. Odată cu mutarea în noul sediu, cei care se ocupă de siguranța cetățenilor vor avea parte și de dotările necesare. Este vorba despre mașini, biciclete, armament dar și echipament, astfel încât să poată fi prezenți în orice zonă a orașului.

Nu îmi mai doresc polițiști locali pe care să îi găsesc dormind sau polițiști locali care nu au ținuta potrivită. Nu mai îmi doresc polițiști locali care să vorbească nepotrivit cu cetățenii. Din această perspectivă, noul șef al poliției locale, care va fi ales prin concurs public îmi doresc să impună rigoare și să aducă un plus de imagine și de eficiență Poliției Locale. Vreau să văd până la sfârșitul anului o schimbare de mentalitate, de atitudine, de eficiență a Poliției Locale. Nu o voi observa doar ci o voi impune cu toată tăria”, a mai adăugat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Direcția Polița Locală își va muta activitatea în noul sediu cel mai probabil la finele săptămânii viitoare.

ActualMM

7 COMENTARII

  1. Si mizeria de pe Victoriei ar fi cazul sa fie reabilitata,începând de la ruina de gard mostenita din comunism pana la clădirea mizerabila înspre Casa de Cultura.Sper ca unele camere sa fie îndreptate si spre viitorul Parc Industrial,cel aflat in stadiul de povesti.

  2. In Brasov sunt 72 de camere pentru supraveghere si e ok …..la noi 800 …. fara cuvinte, …..ma intreb la Londra cate or fi neoficial am inteles ca vreo 2000

  3. Respect Politia Locala dar angajati domnule primar si tineret nu doar pensionari pe functii inalte proveniti din structuri de aparare pe care ii imbuibati cu un salar frumusel pe langa o pensie mai mult decat decenta.

  4. Era vorba ca se vor amenaja dormitoare pentru soferi, bla, bla, bla.
    Sunt curios cine a platit renovarea, Pprimaria sau se deturneaza niste fonduri? Plateste chirie Politia Locala societatii detinatoare ? Cat ?

  5. Sper sa fie si o schimbare de mentalitate la Politia Locala. Acum ceva vreme, un trepadus era excitat sa dea amenzi pentru parcare in conditiile in care , IN REALITATEA BAIMAREANA, nu puteai sa parchezi o masina decit in copac. Lipsa de intelegere a fenomenului parcarii in conditiile in care un pieton poate ocoli o masina fara a se simti jignit asa cum soferii ocolesc gropile din trafic este o mitocanie care nu e compatibila cu intelegerea necesitatilor orasului. „Ajentul” pune tidula pe parbriz si e fericit, negindind ca daca era la volan si voia sa intre in magazinul MM trebuia sa parcheze la muzeul de mineralogie intr-un caz fericit.

    • Nu sunt parcari libere in Centru,deoarece niste destepti au facut parcarea de 100 de lei abonament pe tot anul.Lucrezi in magazin MM sau in zona centrala,poti sa-ti lasi masina parcata in fiecare zi la un pret mediu de 8 lei pe luna sau 40 de bani pe zi.Pai cu 40 de bani pe zi nici nu merita sa mai ai garaj sau sa te certi cu mosii de la bloc pentru vreun loc de parcare…

  6. Eu sper sa le faca o parcare mai mare cu indicatoare pentru Handicap (chiar daca inca prostia din punct de vedere medical inca nu e considerata handicap,intelectual problema e discutabila).Mi-au dat 2 puncte de penalizare,ca pieton,pentru ca li s-a parut ca am trecut pe rosu la semafor.Doua puncte de penalizare si asta inainte ca idiotii din Sud sa dea sanctiuni asemanatoare.Amu umblu cu papuci ieftini deoarece daca mai trec odata pe rosu la semafor si mai acumulez inca doua puncte,ma astept sa ma lase organul descult,sa-mi confiste si papucii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.