ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ – Aleșii băimăreni, convocați să aprobe programul artistic pentru Festivalul castanelor 2016

1
1488

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ Consiliul Local Baia Mare a fost convocat în ședință extraordinară pentru data de 22 august, pe ordinea de zi anunțată pe site-ul municipiului fiind un singur punct precizat, un proiect de hotărâre privind aprobarea programului artistic pentru evenimentul cultural Festivalul Castanelor 2016.

Evenimentul este programat pentru perioada 23 – 25 septembrie, pentru desfășurarea sa aleșii alocând numai 500.000 de lei la ședința din 11 august. Acest lucru a fost intens disputat de către băimăreni pe rețelele de socializare, părerile fiind împărțite. Unii cetățeni spun că suma este insuficientă pentru organizarea festivalului la nivelul anilor trecuți, iar alții sunt de părere că sărbătoarea nu ar trebui organizată decât să fie un eveniment care nu va atrage nici măcar băimărenii, darămite turiștii. Sunt și băimăreni care și-ar dori ca banii alocați pentru această manifestare să fie folosiți pentru alte investiții.
Din programul festivalului nu vor lipsi concertele, numai cu artiști din țară, dar nici celebra Expo Flora, Târgul produselor tradiționale și cel al meșterilor populari.
ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.