SECHESTRAŢI ŞI TORTURAŢI DIN RĂZBUNARE – Români bătuţi, închişi într-un frigider şi raşi în cap, în Franţa

0
861
foto https://commons.wikimedia.org

SECHESTRAŢI ŞI TORTURAŢI DIN RĂZBUNARE Trei persoane au fost puse sub acuzare şi arestate pentru răpire şi acte de tortură asupra a trei români.

Presa din Hexagon scrie că cei trei agresori sunt o familie de comercianţi, tatăl de 51 de ani, fiul şi prietena acesteia, ambii de 30 de ani. Mama, de 52 de ani, a fost plasată sub control judiciar pentru că a ascuns faptele, scrie Observator.

Românii au fost supuşi unor abuzuri de o violenţă incredibilă, agresorii bănuindu-i că au furat dintr-o locuință din Wimereux, districtul Pas-de Calais.

”Drept răzbunare i-au torturat timp de câteva ore pe români, cauzându-le arsuri cu un pistol cu aer cald și amenințând că-i vor spânzura într-o rulotă”, a dezvăluit o sursă judiciară, menționând că ancheta pentru identificarea autorilor jafului era în desfăşurare, scrie lasemainedansleboulonnais.fr.

Potrivit aceleiaşi surse, românii au fost bătuţi, amenințaţi cu arme de foc, băgaţi cu capul în apă, închişi într-un frigider, iar una dintre vitime – o femeie – a fost chiar rasă în cap.

După câteva ore de tortură, agresorii i-au abandonat pe români într-o parcare din La Chapelle-d’Armentières, situată la circa o oră de Wimereux, în noaptea de 23 spre 24 iulie.

”Inculpații nu recunosc faptele, iar cele pe care le recunosc le minimizează”, a spus procurorul de caz, care a precizat că ancheta judiciară a fost demarată pe 27 iulie.

Info

Foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.