SEARĂ EMOȚIONANTĂ – Cătălin Cherecheș, alături de băimăreni în Ajun de Sfântul Nicolae, la vecernia săvârșită la Biserica „Sfântul Nicolae”

0
2320

În noaptea în care Moș Nicolae trece pe la fiecare copil cuminte pentru a-i lăsa daruri, bătrânelul care aduce momente frumoase în copilăria celor mici a trecut mai întâi pe la Biserica „Sfântul Nicolae” din Baia Mare. Aici, după săvârșirea vecerniei, moșul cel darnic a împărțit cadouri micuților. Printre participanții la slujba bisericească s-a numărat și primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș. Acesta a fost liber preț de două ore, în urma unei sentințe definitive a magistraților de la Curtea de Apel Cluj.

 

Plini de emoție, dar și curioși, cei mici abia au așteptat să îl vadă pe Moș Nicolae. Bătrânelul cel senin a intrat în lăcașul de cult alături de Cătălin Cherecheș, primarul ales al municipiului Baia Mare. Acesta a arătat că și-a dorit să fie alături de băimărenii care participă la vecernia de la Biserica „Sfântul Nicolae” pentru că lăcașul de cult este biserica lui de suflet, locul pe care îl frecventa cu sufletul deschis, aproape în fiecare duminică.

SEARĂ EMOȚIONANTĂ biserica sf nicolae 2016 moș nicolae

„În fiecare an de Sfântul Nicolae am bucuria să mă întâlnesc aici, în biserica în care am fost botezat, în biserica în care m-au adus bunicii și părinții mei să-i întâlnesc pe băimăreni dar să-i întâlnesc și pe cei mici pentru a ne ruga împreună și a-l aștepta împreună pe Moș Nicolae. Este un lucru care aduce multă emoție în sufletul băimărenilor și un lucru care ne arată că lucrurile frumoase trebuie păastrate în sufletul nostru și tradițiile frumoase trebuie duse mai departe și oferite copiilor noștri. Pe copii i-am văzut cu foarte multă bucurie în ochi și în suflet, dar nu cu aceeași bucurie i-am văzut pe părinții lor, care se chinuie zilnic în această țară să își crească copiii într-un mod frumos fără să aibă speranța că vor și avea un viitor frumos acești copii”, a spus Cătălin Cherecheș.

SEARĂ EMOȚIONANTĂ biserica sf nicolae 2016 moș nicolae

Cei prezenți la slujba religioasă au luat parte și la un concert de colinde susținut de tânăra Maria Mihali și Corul Studenților Teologi.

SEARĂ EMOȚIONANTĂ biserica sf nicolae 2016 moș nicolae

Credit foto: Dan Mezok

Simona Vasiac

SEARĂ EMOȚIONANTĂ biserica sf nicolae 2016 moș nicolae

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.