SE ZBATE ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE – Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo, a încercat să se sinucidă

0
358

ÎNTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE  Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, a încercat să se sinucidă, ieri, în vila lui din București. Descoperit fără suflu de soție, care a chemat și Ambulanța, omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca.

Vasile Turcu a încercat să-și ia zilele, ieri, în jurul orei 10.00, în vila sa de pe strada Nicolae Caranfil, din București! Elena, nevasta fostului acționar dinamovist, l-a găsit în sala de fitness de la subsolul imobilului. Turcu avea în jurul gâtului un cordon de halat de baie și atârna de bara unui spalier. Șocată, femeia a avut puterea să taie ștreangul, în timp ce menajera a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, iar personalul medical l-a resuscitat zeci de minute pe Turcu, apoi l-a transportat la spital, în stare de inconștiență.

A fost dus la Terapie Intensivă, unitatea de resuscitare, pentru a fi stabilizat. Manevrele au durat peste două ore. Pentru că exista și suspiciunea unui atac cerebral, pe lângă stopul cardio-respirator constatat în momentul preluării de SMURD, cardiologii și neurologii au decis să-l monitorizeze permanent.

„Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­țiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puțină lume știe: și tatăl lui e într-o situație gravă, în comă, la același spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: «Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»”, susține un apropiat de-al afaceristului, conform Libertatea.ro.

„Avea probleme ce țin de viața de familie”, a dezvăluit Gigi Nețoiu, fost coleg în acționariatul lui Dinamo. “Era un om puternic. Nu-l văd să se sinucidă, era glumeț. Dar când un om vrea să se sinucidă, a intrat pe mâna Diavolului. Trebuia s-o rezolve prin rugăciuni. Acum o săptămână m-a sunat că are un teren în sectorul 3, că mi-l dă foarte ieftin”, a declarat și patronul Stelei, Gigi Becali.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.