SE VA OBIȘNUI CU CELULA – Elena Udrea a fost arestată preventiv în Dosarul Gala Bute

0
136

Elena Udrea a fost arestată pentru 30 de zile în Dosarul Gala Bute. ÎCCJ a admis cererea DNA. Decizia instanței supreme este executorie. Elena Udrea ajuns în Arestul Central al Poliţie Capitalei. După ce a fost ridicată de poliţişti de la domiciliu, ea a fost transportată ulterior, în cătușe, pentru a fi plasată în arest. Fostul ministru al Turismului se afla în arest la domiciliu în dosarul Microsoft și a fost încarcerată în Arestul central al Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată tot la instanţa supremă.

Elena Udrea a declarat, miercuri, la ieșirea de la Înalta Curte de Casație și Justiție, că știa că fostul ei soț Dorin Cocoș finanța campaniile PDL, spunând că toată lumea se preface că nu ştie cum se finanţează campaniile. Ea a mai arătat că niciodată nu ar face declaraţii mincinoase, aşa cum au făcut alţii în cazul ei. Întrebată dacă ar face denunţ împotriva fostului său soţ Dorin Cocoş sau a lui Traian Băsescu, Elena Udrea a arătat că nu există elementele pentru care ea să facă vreun denunţ faţă de aceştia.

Cererea DNA privind încuviințarea arestării și începerii urmăririi penale în Dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea este acuzată de trei infracțiuni de luare de mită, a fost aprobată luni de plenul Camerei Deputaților.

Udrea spunea la ieșirea din sediul DNA că i s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri și că a constatat că toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă sunt lăsaţi liberi dacă spun că au dat mai departe cuiva.

„Singurul care a rămas în arest în Dosarul Gala Bute a fost Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut. Restul sunt bine merci pentru că au spus că au dat mai departe. Poate ar trebui să spun şi eu că am dat bani mai departe ca să fiu lăsată în pace”, a declarat Elena Udrea. Udrea le-a mai spus jurnaliștilor că nu va face denunțuri decât împotriva generalului SRI Florian Coldea.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.