SE SCHIMBĂ GARDA – Noul prefect este avocatul Vasile Moldovan, subprefect, Alexandru Cosma

3
2068

SE SCHIMBĂ GARDA În ședința de joi, 27 iulie, a fost aprobată Hotărârea Guvern prin care Vasile Moldovan va exercita, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia de prefect al judeţului Maramureş.

Loading...

De asemenea, Executivul a hotărât ca Alexandru Cosma să fie noul subprefect al județului.

alexandru-cosma-subp01

Tot joi, Executivul a adoptat o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei de prefect al judeţului Maramureş de către Sebastian-Mihai Lupuţ.

De asemenea, a fost adoptată o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, a funcţiei de subprefect al judeţului Maramureş de către Gavriş Ardelean.

Vasile Moldovan este absolvent al Facultății de Drept din Iași (promoția 1998) și al Școlii de Ofițeri din cadrul Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor ,,Nicolae Golescu” din Slatina. A optat pentru avocatură, făcând parte din Baroul Maramureș. Este vicepreședinte al PSD Sighetu Marmației și consilier municipal. Vasile Moldovan va fi al doilea prefect care provine din Sighetu Marmației, după ce Sorin Rednic a exercitat și el această funcție (2012), fiind numit tot pe filiera PSD.

Alexandru Cosma a fost preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş în perioada 2000-2004, desemnat din partea PD, dar a încheiat mandatul ca membru PSD.  De asemenea, a ocupat funcția de subprefect al județului și pe cea de consiler județean. În ultima perioadă, din 2015, a fost director al Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, numit în această funcție de PSD.

 

3 COMENTARII

  1. Niste manjiti, niste corupti. Doar nu o sa ne imaginam ca psd ar putea pune oameni corecti. Sa ii tineti bine minte pentru ca in curand Romania o sa fie ca la 1907 si ar fi pacat sa uitam pe careva.

  2. Cosma asta o sa ne arate Luminița de la capătul tunelului pe sub Gutin,mai țineți minte?Nu știu cum dracu de face,că pleacă ai noștri și vin ai noștri.Tot rotesc același căcat pe la diferite instituții ale statului.Cred că unii s-au abonat la banii statului pe viață.Nu asta e democrație adevărată.Mi-e sila de aceste gulere albe,de acești ‘Dinu Paturica’ de aceste zoaie sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here