SE PUNE PICIORUL ÎN PRAG – Toate sporturile performante vor fi sub umbrela Clubului Sportiv Minaur Baia Mare

0
193

Sportul incepe sa aduca din ce in ce mai multe satisfactii in randul baimarenilor. La handbal masculin si la cel feminin suntem in top, la fotbal am reusit accederea in Liga a II-a si de aici, daca toate vor merge bine si vor fi bani, in Liga I, la volei suntem unde suntem, cu posibilitate de mai bine, ca intotdeauna. La rugby suntem, la fel, in top.

Conducerea Primariei Baia Mare a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca se intentioneaza o reforma in sportul baimarean.

„Am susținut o conferință de presă pe tema sportului băimărean. Îmi doresc să reformăm acest domeniu, să reorganizăm sportul în orașul nostru sub cupola unei club de drept public care ar putea să se numească Club Sportiv Minaur Baia Mare. Acest club ar urma să aibă secții pentru toate ramurile sportive care au generat performanță și au adus prestigiu municipiului Baia Mare începând de la handbal, volei, fotbal, baschet, rugby și până la înot, box, popice, caiac – canoe și altele”, a declarat primarul Catalin Chereches.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.