SE PREGĂTEȘTE O MOȚIUNE DE CENZURĂ – Liderul PNL, Ludovic Orban, vrea să îl demită pe Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților

1
125

SE PREGĂTEȘTE O MOȚIUNE DE CENZURĂ  PNL vrea să îl demită pe Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Liberalii vor propune modificarea Regulamentului pentru a putea strânge semnături pentru demiterea lui Liviu Dragnea, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban.

„La ora actuală, printr-o greşită interpretare a unor decizii ale Curţii Constituţionale, preşedintele Camerei nu poate fi schimbat decât la propunerea liderului grupului care l-a propus, ceea ce mi se pare total inadmisibil. Dorim să schimbăm Regulamentul astfel încât fie o treime, fie mai multe grupuri parlamentare să poată să iniţieze demiterea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea”, a declarat preşedintele PNL.

Ludovic Orban spune că la vot secret ”nu se ştie niciodată” câţi vor vota împotriva liderului PSD. PNL îl amenință pe Tudose cu moțiunea de cenzură, dacă nu scapă de miniștrii cu probleme în justiție

Orban l-a somat pe Mihai Tudose să inițieze, pentru că are atribuțiile constituționale, fără să mai ceară voie de la Liviu Dragnea, „scoaterea, evacuarea din Guvern pe scara de urgență” a miniștrilor cu probleme, indiferent că sunt probleme penale, probleme de plagiat sau că sunt ”probleme de analfabetism sau de incompetență crasă”.

În cazul în care nu va iniția scoaterea din Guvern a tuturor miniștrilor cu probleme, luăm în calcul inițierea unei moțiuni de cenzură”, a spus liderul PNL.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. papagalul nu este in stare sa demita nici macar pisica vagaboanda din fata parlamentului.Liberalii sunt efectivi penibili prin tot ceea ce fac astfel incat in cel putin doua mandate o sa stea pe tusa.La urmatoarele alegeri pesedistii iau 70%,deoarece nimeni nu risca sa vina astia sau tehnocratii la guvernare mai ales la halul in care sunt papusati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.