SE MAI GÂNDESC – Liviu Dragnea a declarat că introducerea impozitului pe gospodărie ar putea fi amânată cu un an

3
182

SE MAI GÂNDESC  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, la Antena 3, că există posibilitatea ca introducerea impozitului pe gospodărie şi noua modalitatea de calcul a dărilor către stat ar putea fi amânată cu un an, dacă nu va exista garanţia că va exista un număr suficient de consultanţi fiscali pentru populaţie.

„Nu avem de gând să renunţăm la sistemul nou de impozitare pentru că este un alt sistem prin care clasa mijlocie se dezvoltă. În perioada următoare o să analizăm cu foarte mare atenţie dacă anul 2018 este un interval suficient pentru a putea gestiona înfiinţarea acelui corp de 35.000 de consultanţi fiscali. Dacă vom ajunge la concluzia că actualul sistem nu ne dă garanţia că, până la finalul anului 2018, aceşti consultanţi fiscali pot fi identificaţi, atunci putem amâna cu un an”, a declarat Liviu Dragnea, potrivit Capital.ro.

Totuşi, va fi menţinut obiectivul aplicării neimpozitării veniturilor sub 2.000 de lei începând din anul 2018.

„Obiectivul nostru ca cei cu salarii sub 2.000 de lei să nu mai plătească impozit pe venit poate să fie atins sub altă formă. La asta lucrăm acum şi, într-o perioadărezonabilă, vom anunţa decizia noastră şi proiectul în ansamblu. Aşa am stabilit cu colegii mei, să nu mai iasă cu proiecte nefinalizate sau care sunt în diverse stadii de analiză”, a mai spus preşedintele PSD, scrie news.ro.

 

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. Impozitul de acest tip e o prostie pesedista pura.Astia habar nu au de sistemul american deoarece niciodata nu au pus mana pe o carte sa o citesca.In America de exemplu tu te interesezi de plata la Sanatate,ai pachete de plata si sistemul tine cont de cum cotizezi.Esti sarac mori.America nu e stat nici socialist si nici social.Nu poti sa te duci la Primarie sa bati cu pumnul in masa ca nu ai locuinta si ca cineva e obligat sa-ti ofere lucruri moca. La fel e si la pensii,poti sa muncesti o viata intreaga si daca nu ai facut provizii sau ai investit prost in sistemul tau de pensii,la batranete dormi sub poduri.Deci,atentie pe cine vrem sa copiem.Atata deranj si prostie cica pentru o deducere.In spate de fapt se ascund alte lucruri,impozitarea progresiva,mascata.Ca doar nu o sa credem ca intr-o gospodarie normala,patru persoane ( doi adulti,doi coconi)ajung la un venit de 8000 de lei pe luna,pe care pesedeul nu mai pune impozit.La noi in judet poate 4 familii ( gospodareli) ajung sa duca acasa din salarii,banii astia.

    • Din comentariul tau am inteles asta : 1- La noi este stat socialist si social .2- La noi poti sa mergi la Primarie sa bati cu pumnul in masa si sa primesti lucruri moca. 3- La noi altii trebuie sa-ti poarte de grija . NOI NU PUTEM .NOI PUTEM DOAR SA NE PLANGEM .!!!!

      • E ca si in bancul ala cu 4 X 4,un cetatean zgaria de fiecare data pe masina : ,,=16 „, Se satură omul de vopsit si vopseste pe langa 4X4 si ,,=16”.La care după o zi gaseste masina scrijelita cu un cui : ,, =CORECT”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.