SE ÎNTORC NINSORILE – Meteorologii au emis o atenționare Cod galben de zăpadă

0
476
Sursă foto: A1

SE ÎNTORC NINSORILE Meteorologii au emis o atenționare cod galben valabilă marți, de la ora 8:00 până la ora 14:00 pentru următoarele zone: județul Cluj – zona de munte, județul Bistriţa-Năsăud – zona de munte și județul Maramureş – zona de munte, conform Ştiri pe surse.

SE ÎNTORC NINSORILE Se vor semnala următoarele fenomene: la peste 1400 m altitudine, intensificări ale vântului care la rafală vor depăși 70-80 km/h şi izolat 100 km/h. Fenomene asociate: ninsoare viscolită, determinând scăderea vizibilităţii.

De asemenea, meteorologii au emis un alt cod galben valabil marți, de la ora 7:30 până la ora 13:00 în zonele: județul Buzău – zona de munte, județul Prahova – zona de munte, județul Argeş – zona de munte, județul Dâmboviţa – zona de munte.

Se vor semnala: la altitudini peste 1500 m, vor fi intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h. Fenomene asociate: zăpadă spulberată.

Un cod galben de zăpadă spulberată ce determină reducerea vizibilității a fost emis de specialiști și este valabil marți, de la ora 7:10 până la ora 13:00 în zonele: județul Neamţ – zona de munte și județul Suceava – zona de munte.

Se vor semnala: La altitudini de peste 1700 m, se vor semnala intensificări ale vântului, ce vor atinge și depăși la rafală 90 km/h.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.