SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA – Angajații unei primării, ascultați ilegal cu microfoane amplasate în birouri

0
398

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ROMÂNIA  Poliţiştii si procurorii din Prahova au deschis dosar de cercetare penală după ce au primit o sesizare că în incinta Primăriei Dumbrava s-ar efectua interceptări neautorizate ale funcţionarilor administraţiei locale, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, la începutul lunii septembrie, poliţiştii au primit o reclamaţie potrivit căreia în birourile Primăriei Dumbrava ar fi fost amplasate microfoane, angajaţii administraţiei locale fiind ascultaţi în timpul orelor de program.

În urma sesizării, poliţiştii au găsit microfoane în primărie, iar procurorii au deschis dosar penal. Aceleaşi surse au precizat că unii dintre angajaţi îl acuză pe primar că ar fi montat aparatura de ascultare.

Contactat telefonic de către jurnaliștii Digi24.ro, edilul Marian Apostol a declarat pentru News.ro că este ceea ce se întâmplă este rezultatul unei răzbunări. Apostol, ales primar la scurtinul parţial de anul acesta, a relatat că, în perioada în care deţinea funcţia de secretar al Primăriei a sesizat Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cu privire la faptul că un consilier PNL a cărui soţie lucrează în primărie deţine o firmă aflată în contract cu administraţia locală.

În acest context, Apostol a spus că soţia fostului consilier, angajată a administraţiei locale, ar vrea să-i facă rău. „Nu mă voi abate de la principiile mele”, a spus Apostol. Conform surselor judiciare, edilul nu a fost pus sub acuzare, poliţiştii şi procurorii cercetând la acest moment faptele şi nu o persoană anume.

Citește continuarea, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.