SE ÎNTÂMPLĂ LA IAŞI – Un preot rupt de beat urmărit de poliţie şi încătuşat spune că „Însuşi Dumnezeu a condus maşina!”

0
490
foto observator

SE ÎNTÂMPLĂ LA IAŞI Scene şocante surprinse în Iaşi. După o urmărire ca-n filme, poliţiştii au reuşit să oprească un individ, trezindu-se cu o mare surpriză.

Constantin Teleman, din comuna Costuleni, fost slujitor al Domnului, dar de ceva vreme răspopit, s-a urcat rupt de beat la volan şi a plecat din Iaşi spre casă.

Nu era singur în maşină, ci însoţit de un alt bărbat. Care, la fel ca Teleman, era îmbrăcat tot în haine preoteşti.

Nu se ştie exact cum a ajuns până acasă. Odată ajuns, a mai turnat câteva pahare de alcool pe gât. Apoi s-a urcat la volan şi a plecat spre Răducăneni, scrie bzi.ro.

În zonă, un echipaj de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Însă răspopitul s-a făcut că nu vede şi a apăsat pedala de acceleraţie.

A ajuns rapid la graniţa judeţului Iaşi cu judetul Vaslui, poliţiştii fiind nevoiţi să ceară spijinul colegilor din Huşi.

Imediat, mai multe echipaje de la rutieră şi de jandarmi s-au mobilizat, iar pe raza localităţii Dranceni l-au gasit pe răspopit într-o parcare.

Bărbatul s-a gândit cum să scape din încurcătură, aşa că s-a dus pe bancheta din spate a maşinii şi a jurat în faţa poliţiştilor că nu el a fost cel de la volan.

Teleman a strigat către poliţişti că „Însuşi Dumnezeu a condus până acolo!”.

A refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a început să facă un mare tărăboi, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor.

După mai multe înjurături şi promisiuni către poliţişti că va ajunge el în Parlament şi le va mă., pe numele lui fiind deschis un dosar penal.

„Poliţiştii au d15eschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi.

sursa info şi foto Observator

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.