SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE – Un şofer de autobuz a fost bătut de un grup de romi care circulau fără bilet

5
14229
foto adevarul

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BAIA MARE Un şofer de autobuz a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de un grup de călători de etnie romă, care circulau fără bilet. Şoferul i-a întrebat dacă au bilete, motiv pentru care l-au luat la pumni până l-au lăsat inconştient. El a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Incidentul a avut loc vineri, 23 iunie, în jurul orei 13.00, pe bulevardul Unirii din Baia Mare. Martorii au povestit îngroziţi ce au văzut, conform colegilor de la Adevărul.

Ei au arătat că un grup de cetăţeni de etnie romă, încărcaţi cu bagaje, au blocat accesul unei uşi, iar când şoferul le-a cerut să permită accesul şi altor călători, aceştia au devenit agresivi.

„Aveau mai multe găleţi cu bureţi (ciuperci, n.r.). Vorbeau în autobuz că au venit cu trenul, deci veneau de la ţară de undeva. Şi-au pus găleţile în uşă şi nimeni nu a mai putut urca sau coborî din cauza lor.

În staţie, şoferul a coborât la ei şi le-a spus să se dea la o parte, să facă loc şi altora, dar l-au înjurat. Atunci el a zis că cine are bilet să rămână în autobuz, iar cine nu, să coboare. Au sărit atunci pe el, erau vreo trei bărbaţi şi mai mulţi copii şi femei”, povesteşte un martor.

Acesta a mai arătat că l-au lovit cu pumnii pe şoferul de la Urbis, iar acesta a căzut jos şi şi-a pierdut cunoştinţa.

„De la uşa din spate până la cea din mijloc l-au lovit cu pumnii, aici a căzut jos, s-a lovit cu capul de autobuz şi şi-a pierdut cunoştinţa. O femeie de pe trotuar, care a spus că e medic, a încercat să-l ajute şi a sunat la poliţie, însă între timp, agresorii au plecat”, a mai povestit martorul.

Ulterior a ajuns şi poliţia la faţa locului, dar şi o ambulanţă, care l-a luat pe şofer şi l-a transportat la spital. Cazurile în care unii călători circulă fără bilet nu sunt izolate, iar, de multe ori, chiar şi controlorii sunt intimidaţi de prezenţa lor.

Tudor Rusu, reprezentantul Urbis, a spus că se încearcă pe cât posibil limitarea călătoriilor clandestine.

continuarea AICI

foto

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. foarte rau !!ei au toate drepturile si obligatii avem numai noi!!ei sunt dati jos daca sunt prinsi fara bilet si pe noi ne amendeaza !!unde dracu e dreptatea??

  2. De calatorii cu bilete prin s.m.s au vrut sa scape cei de la Urbis,probabil au avut o dorinta nebuna sa-i schimbe cu aia cu bilete prin s.o.s ?

  3. Din câte se spune în mesaj romi provineau de la tara cu ciuperci și eu mai știu ce deci ceara avea primarul Cherecheș în treaba asta să-și facă datoria politia și sa găsească agresorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.