SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – Consilierii din Sîngeorz-Băi și-au donat indemnizațiile pentru amenajarea unui cabinet stomatologic pentru copii

0
88

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Gest frumos din partea consilierilor locali PNL din Sîngeorz-Băi: aceștia și-au donat indemnizațiile – încă de la începutul mandatului – pentru amenajarea unui cabinet stomatologic care să ofere servicii gratuite copiilor din localitate.

Loading...

Indemnizațiile consilierilor locali PNL din Sîngeorz-Băi au fost folosite în scop nobil. Cu ajutorul acestor bani s-a pus pe picioare un cabinet stomatologic aflat în administrarea Primăriei Sîngeorz-Băi, cabinet care va oferi servicii gratuite minorilor.

Consilierii locali PNL și-au donat indemnizația lunară încă de la începutul mandatului, astfel am reușit să amenajăm cabinetul stomatologic pentru școlari care urmează să fie inaugurat curând și anveloparea și renovarea școlii de După Borcut, lucrare care va începe vineri dimineață. Facem apel pe această cale la voluntari așa cum am discutat cu părinții elevilor, pentru câteva zile!  Așadar, cine dorește să dea o mână de ajutor este binevenit vineri dimineață acolo și le mulțumim anticipat! Dați-mi voie să le mulțumesc în numele vostru Consilierilor Locali PNL, pentru implicare!”, scrie primarul Traian Ogâgău pe Facebook.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.