SE ÎNCHIDE – Singurul bazin olimpic din Baia Mare îşi închide porţile

2
2524

SE ÎNCHIDE. Începând cu dată de 20 iulie Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca din Baia Mare îşi închide porţile atât pentru sportivi cât şi pentru public.

Directorul Direcţiei judeţene de Tineret şi Sport Maramureş, Cornel Săvoiu spune că decizia a fost luată în vederea efectuării unor lucrări de igienizare .
Acesta arată că a discutat cu reprezentanţii cluburilor sportive care desfășoară antrenamente în acest loc şi că sa decis închiderea bazinului în perioada când sportivii sunt în vacanţă şi nu efectuează antrenamente.

Baziul va fi închis pentru o perioada de minimum o lună de zile, timp în care vor fi igienizate toate spaţiile din clădire şi va fi înlocuită apă din bazin. Săvoiu mai spune că lucrări de acest fel se efectuează periodic şi că sumele necesare în acest sens provin din bugetul direcţiei pe care o conduce.

Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca are 8 culoare, vestiare, sala de masaj şi de forţă, cabinet medical şi garderoba pentru public, iar tribuna acestuia dispune de 600 de locuri .

La începutul lunii martie Bazinul Olimpic de Înot “Gheorghe Demeca” din Baia Mare a fost centrul unui scandal de amploare, după ce timp de două zile la rând în apă acestuia au fost descoperite fecale în timp ce înotători de la cluburile sportive făceau antrenamente. Atunci reprezentnatii DSP Maramureş au prelevat probe de apă din bazinul olimpic de înot, chiar dacă acesta beneficiază de un sistem de regenerare şi filtrare a apei. Tot atunci li s-a pus în vedere administratorilor să zugrăvească sala care este folosită de cadrele medicale.pentru că avea pereţii plini de mucegai .

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Suntem niste amarati si emitem pretentii cat China.Vai de capul nostru.Din ce se vede si cu actualii politruci din administratii nu avem sanse sa ne redresam.Toti se cred niste cucuzei ( vorba lui Creanga ) dar in fapt sunt doar niste …nampututi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.