SE IA ÎN CALCUL SINUCIDEREA – Un bărbat mort pe calea ferată la Bonţida (VIDEO)

0
292
foto dejeanul

SE IA ÎN CALCUL SINUCIDEREA  Un bărbat de 45 de ani şi-a găsit sfârşitul în după-amiaza zilei de vineri, 14 iulie, pe calea ferată care trece prin localitatea Bonţida.

SE IA ÎN CALCUL SINUCIDEREA În jurul orei 15:10, localnicul de 45 de ani a pătruns pe şinele de cale ferată în momentul în care un utilaj al CFR trecea prin locul respectiv.

Loading...

Acesta a fost lovit în plin, iar lovitură extrem de puternică l-a omorât pe loc.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă de la Gherla, dar echipajul medical a fost nevoit să constate decesul.

Poliţiştii TF împreună cu criminaliştii au efectuat cercetări la faţă locului, urmând a se stabili circumstanţele în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Sunt luate în calcul două variante: un accident sau o sinucidere. Trupul acestuia a fost transportat la IML pentru necropsie.

Info, foto şi video

Citeşte şi PERICOLUL DIN PARC – Un copil de doar doi ani a ajuns la spital cu mandibula fracturată într-un loc de joacă lăsat în paragină

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE – S-a răsturnat cu tractorul, l-a făcut praf, iar părţi componente din utilaj au sărit în mașina unui sătmărean nevinovat

ITPF SIGHETU MARMAŢIEI – Ţigări ascunse în pereţii dubli, portiere sau bordul unor autovehicule

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here