SE FAC DE MÂNDRĂ MINUNE – PNL Maramureș, executat silit pentru neplata unui chef organizat de Mircea Dolha

9
3055

SE FAC DE MÂNDRĂ MINUNE  La sediul PNL Maramureş a fost înregistrată o notificare de executare silită pentru neplata unei facturi iniţiale de aproximativ 17.000 lei.

Din cauza neachitării în termenii contractului, factura a ajuns la aproximativ 26.000 lei – o clauză a contractului stabilind penalităţile de întârziere la 0,5% pe zi -, iar creditorul a solicitat plata de îndată a datoriei, în caz contrar anunţând executarea silită a contractantului, relatează în exclusivitate site-ul 2mnews.ro.

Datoria pe care PNL Maramureş refuză să o plătească provine din Balul Liberalilor 2016, manifestare organizată anual de PNL Maramureş la Hotel-Restaurant Mara din Baia Mare, şi constă din servicii de masă şi cazare.

Ediţia de anul trecut a avut loc în septembrie, în timpul desfăşurării Sărbătorii Castanelor, factura fiind semnată de Mircea Dolha, pesedistul care conduce PNL Maramureş până mâine când va fi înlocuit oficial, prin decizia Biroul Naţional, cu Ionel Bogdan.

Continuarea, aici: http://2mnews.ro/exclusiv-chef-cu-notificare-de-executare-silita-a-pnl-maramures-au-mancat-au-baut-dar-n-au-platit/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

9 COMENTARII

  1. TOATA LUMEA SI A PLTIT CONSUMAŢIA.CÂND RIDICAI INVITATIA PLATEAI 180 DE LEI PENTRU O PERECHE. DOLHA A AVUT NISTE INVITATICEL MULT 15, CARE AU DAT IN SCHIMB CADOURI MAI SCUMPE CA SI MENIURILE . POVESTEA DE 26.000 PROVINE DE LA RECLAMA PE INTERNET ANGAJAT DE UN LIBERAL PRICEPUT IN RECLAMA FB IN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE .

  2. Da Mircea Dolha o sa plătească dacă va fi ales președinte PNL Maramureș sau poate tânărul interimar o va achita dacă o săi rămână bani din cei destinați pentru plata manifestanților ce sunt în stradă pentru căderea guvernului,doamna deputat Viorica Cherecheș daca ar părăsi partidul ar face un pas înainte întrucât căderea PNL este dezastruos de rapid.

  3. Ce te poti astepta de la unul ca Dolha si alti fosti conducatori ai organizatiei judetene PNL Maramures ?Cantec ,joc si voie buna ,fara sa le pese de problemele serioase ale acestui judet.Se admit balurile si la case mai mari ,nu conteza ca era postul Craciunului,esentiala era campania electorala si propulsarea candidatilor pentru Parlament. la asa oameni politici rezultatele au fost pe masura,lasandu-i pe pesedistii oportunisti sa culeaga caimacul

  4. Se mai incurca omul in noianul de baluri ,fesivaluri si alte sindrofii mondene ,organizate cu scopul de a gratula si a ridica statui de ceara unor asa zise ,personalitati.In fapt, este o escamotare perfida a realitatii.,aceea de a propulsa in plan politic si administrativ anumite persoane ,care au acumulat averi substantiale,fara sa se tina cont de modalitatea in care au fost obtinute. Si asfel de oameni merita diplome si aprecieri !?,stimate domnule ,Tedy

    • Acum le face si Scoala de Echitatie pentru snobi,ca doar nu o sa credem ca o sa-si duca confectionerele si muncitorimea,platita necalificat,coconii la 100 de lei pe ora de Echitatie.Probabil de asta avea nevoie un judet in care toate administratiile nu au fost in stare sa construiasca,un singur si amarat de parc industrial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.