SE ASCUNDEA ÎNTR-UN VAGON DEZAFECTAT – Principalul suspect în cazul crimei din Oradea, a fost prins în Timișoara

0
353

Ioan Sorin Rogia, principalul suspect în cazul crimei din Oradea, a fost prins, la aproape două săptămâni de la comiterea oribilei fapte. Tânărul de 27 de ani a fost descoperit de polițiști într-un vagon dezafectat din Timișoara. Bărbatul nu a opus rezistență în momentul reținerii și urmează ca astăzi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, arată Libertatea.

Suspectul care ar fi ucis un bărbat găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea în urmă cu două săptămâni se află adcum în custodia autorităților judiciare, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, citați de digi24.ro.

„În cursul serii de 20.11.2017, organele de poliţie l-au identificat pe raza municipiului Timişoara pe inculpatul Rogia Sorin Ioan, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale si arestarea preventivă în lipsă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor”, a declarat procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Ioan Sorin Rogia a fost descoperit de Poliția Transporturi Feroviare în timp ce se ascundea într-un vagon dezafectat din Timișoara. Bărbatul nu a opus rezidență atunci când a fost prins de oamenii legii.Sorin Rogia va fi prezentat, marți, Tribunalului Bihor, după ce magistrații au emis pe numele suspectului un mandat de arestare în lipsă.

„În cadrul acestei proceduri se impune ca inculpatul să fie audiat, iar judecătorul, evaluând declaraţia acestuia în contextul probelor administrate şi al motivelor avute în vedere la luarea măsurii, urmează să dispună asupra arestării preventive şi a executării mandatului”, a explicat procurorul Cotrău.

Ioan Sorin Rogia, în vârstă de 27 de ani, este considerat principalul suspect în cazul uciderii unui bărbat găsit cu capul zdrobit într-un parc din Oradea. Tânărul este fiul unui reputat medic. Tatăl său, Raul Mihai Rogia, este un cunoscut chirurg la Spitalul Județean din Oradea. De asemenea, alți doi frați de-ai săi sunt medici și profesează în străinătate.

Sursă info. https://www.libertatea.ro/stiri/sorin-rogia-principalul-suspect-cazul-crimei-din-oradea-fost-prins-2047307

Sursă foto. http://img.inin.ro/?u=http%3A%2F%2Fobservator.tv%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2017%2F11%2F13%2F231547%2F15105864842aa8805a.jpg%3Ft%3D1&w=840

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.