ŞCOLARI HOŢOMANI – Patru elevi au furat telefonul mobil al unei colege de clasă. Un sighetean nervos a spart cinci aparate de jocuri mecanice

0
69

La sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare, s-a prezentat un cetăţean din Baia Mare, care a reclamat un furt a cărui victimă a fost fiica sa de 13 ani. Astfel, în data de 30.01.2012, între orele 13,00-14,00 fiica sa, elevă la o şcoală din Baia Mare, se afla în sala de clasă când i-a fost sustras un telefon mobil în valoare de 650 lei. În urma investigaţilor efectuate de către poliţistul de proximitate care are în arondare instituţia respectivă de învăţământ,  au fost identificaţi suspecţii furtului. Aceştia sunt patru băieţi, de 14 ani, toţi elevi la aceeaşi şcoală şi colegi cu partea vătămată. Aceştia au profitat de neatenţia colegei lor şi i-au sustras telefonul, care ulterior a fost recuperat şi redat aparţinătorului. Recomandăm părinţilor să ţină cont de faptul că, un obiect scump aflat în posesia unui copil, poate atrage invidia şi lăcomia altor copii, care la această vârstă nu au întotdeauna suficient discernământ.

Loading...

Un recidivist clujean a fost prins ieri de poliţişti după ce a furat de prin curţile oamenilor din Groşi

Marţi, 31.01.2012, Secţia 1 Poliţie Rurală Groşi a fost sesizată de către un gospodar din Groşi, despre faptul că, între orele 12.00 – 13.30, persoane necunoscute au pătruns în curtea sa iar dintr-o anexă au sustras mai multe alimente. Poliţiştii au început cercetările şi în scurt timp, l-au identificat pe suspect. Acesta este un mai vechi cunoscut de-al poliţiştilor, Cosmin R., de 21 de ani, care are domiciliul în comuna Sînpaul, din judeţul Cluj şi care a mai fost condamnat pentru fapte de aceeaşi natură. Poliţiştii au extins cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a celui în cauză şi au descoperit că bărbatul a mai pătruns şi în alte gospodării din Groşi, de unde a sustras tot produse alimentare. Bunurile sustrase au fost găsite de către poliţişti şi au  fost restituite părţilor vătămate. Suspectul va fi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

80 de stâlpi de beton distruşi pentru a fura fierul de armătură şi a-l vinde la fier vechi

La Ulmeni, poliţiştii au identificat ieri, 31.01.2012, patru persoane, care aveau asupra lor o cantitate însemnată de fier beton, pe care încercau să o valorifice. Pentru că existau suspiciuni cu privire la provenienţa fierului beton, poliţiştii au început verificările şi au stabilit faptul că, pentru a obţine cantitatea de fier vechi, cei patru au distrus 82 de stâlpi de beton care împrejmuiau o livadă din satul Ţicău. Valoarea prejudiciului este de 2.000 de lei. Cei patru, identificaţi de către poliţişti, sunt toţi din satul Ţicău şi sunt cercetaţi în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here