AcasăLifestyleMondenŞCOALĂ - Carmen Șerban se pregătește de examen

ŞCOALĂ – Carmen Șerban se pregătește de examen

spot_img

DISTRIBUIȚI

ŞCOALĂ. Carmen Șerban este o femeie ambițioasă. Pe lângă succesul pe care îl are pe scenă cu muzica etno și de petrecere, artista și-a dorit să mai învețe câteva lucruri care sunt legate de munca ei.

Cântăreața a mers la cursuri de specializare în domeniul regiei şi a editării video și a anunțat cu mândrie că este aproape de finalul cursurilor și că pentru ea urmează examenul. Ea mai spune că a învățat să-și editeze singură imaginile și că a montat nu mai puțin de 10 videoclipuri. ”Mai am o săptămână de şcoală, dau examen. Să văd dacă trec peste examen. Am să fiu editor TV şi regizor de scenariu, de montaje. A fost un hop şi este un hop al meu. Am luat şi ore în particular între timp. Îmi doresc chestia asta. Am făcut câte ceva, dar încă mai am de învăţat. Am învăţat să fac editare de imagini, să le selectez, să pun nişte disolve-uri… Timpul e destul de limitat, dar na. Am făcut zece videoclipuri, pe care urmează să le scot pe piaţă… De atâţia ani nu am făcut niciunul şi acum am făcut zece odată. Aşa sunt eu, când mă organizez, mă organizez, când sunt în lene, sunt în lene. Am să le public pe toate o dată, ca să aibă fanii mei ce vedea”, a mărturisit Carmen Şerban, potrivit Antena Stars.

Secretul siluetei lui Carmen Șerban
Altfel, după ce ani de zile s-a luptat cu kilogramele şi s-a chinuit cu diverse diete, Carmen Şerban a găsit în sfârşit rezolvarea. Artista a dezvăluit recent ce a făcut să arate mai bine. Carmen Şerban a reuşit să ajungă la greutatea mult dorită. Din fericire, interpreta nu s-a înfometat, însă are o alimentaţie echilibrată. ”Am slăbit câteva kilograme, că arăt mai bine decât la TV, nu știu câte kilograme, că nu m-am mai cântărit de anul trecut. Până la ora 12 nu mănânc decât o felie de pâine. Am scăzut două măsuri la curea. Am trecut cu bine de Paște, mi-am făcut niște sărmăluțe din carne de pui și am fiert un ciolan afumat, au venit prietenii mei și am sărbătorit. În prima zi de Paște am mâncat cremwurști și un ou fiert. Am gustat o bucățică de pască, nu am mâncat deloc cozonac, ciorba de miel fără cărniță. La post, am mâncat din oră în oră. Mi-am făcut sucuri din spanac, inclusiv din dovlecel. Te hrănesc pur și simplu. Când mi-a fost poftă de dulce, am prăjit o felie de pâine și am pus dulceață de căpșuni. Aș vrea să mai dau încă două găuri de curea. Se pare că sunt mult mai bine și mă bucur că ați observat și voi”, a spus Carmen Șerban.

 

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA