SCHIMBĂRI – Gabriela Hofer și-a dat demisia din Consiliul Local Baia Mare

1
1276

SCHIMBĂRI. Schimbări în Consiliul Local Baia Mare. În ședința desfășurată ieri, 29 septembrie, aleșii băimăreni au luat act de demisia Gabrielei Hofer din forul decizional.

Acesta se afla la al doilea mandat de consilier local. În ultimii ani a deținut și funcția de viceprimar al municipiului Baia Mare.

Locul acesteia va fi ocupat de Alexandra Pop, următoarea pe lista cu care Coaliția pentru Baia Mare a participat la alegerile locale din 5 iunie.

Gabriela Hofer și-a dat demisia din Consiliul Local al municipiului Baia Mare din motive de incompatibilitate. Aceasta a câștigat concursul organizat pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare. Rezultatele concursului au fost făcute publice în data de 8 septembrie. Acestea au relevat faptul că Gabriela Hofer a obținut la ambele probe o medie finală de 8,7

Nota obținută a fost validată de către Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie.
Mai apoi primarul interimar al municipiului Baia Mare a emis decizia de instalare.

Alexandra Pop, cea care urmează să îi ia locul Gabrielei Hofer în Consiliul Local este medic specialist în psihiatrie. În vârstă de 34 de ani, aceasta este medic din anul 2012, dar este implicată în acest domeniu încă din anul 2007, când era rezident.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.