SCHIMBARE – Grigore Leșe iese din clipul Taxi ”Despre smerenie”, din cauza efectului melodiei. Leșe: „s-a dat o altă înțelegere piesei”

0
528

Artistul Grigore Leșe cere să fie scos din videoclipul piesei Taxi ”Despre Smerenie”, o piesă la care au participat zeci de artiști români și care s-a viralizat rapid pe internet.

Moticul ține de efectul piesei, de modul în care a fost interpretat mesajul, a declarat Leșe Pentru Paginademedia.ro:

Grigore Leșe, pentru Paginademedia.ro:

„M-am dus cu tot dragul la filmarea pentru piesa ”Despre Smerenie”, am văzut artiștii, am citit și textul înainte. Problema nu este piesa în sine, ci modul în care lumea a interpretat-o, că ar fi împotriva Catedralei Neamului. S-a dat o altă înțelegere piesei.

M-am trezit cu interpretări de tot felul. M-au sunat și oameni de la Mitropolia din Iași, de la BOR. Am fost la Cernica și m-a oprit lumea pe stradă să mă întrebe ce caut eu acolo. Dacă oamenii sunt nemulțumiți de prezența mea, am zis că este mai bine să nu fiu acolo.”

Artistul a punctat clar că motivul ține de efectul piesei:

„Calitatea acestui clip nu intră în discuție, nu am nimic cu Dan Teodorescu. Motivul ține de efectul piesei, de interpretările date, nu de conținutul ei. Am citit textul înainte, am văzut că e un text despre smerenie. Pentru mine aceste lucruri sunt importante. Eu am fot botezat într-o biserică din lemn, în Stoiceni, în nordul României. Important este ca oamenii să meargă la biserică, să intre într-un rost, într-o rânduială. Pe Hristos îl găsești și într-o biserică mică și într-una mare”, a spus Grigore Leșe pentru Paginademedia.ro

„Eu nu am nimic împotriva Bisericii, împotriva Catedralei Neamului”, a continuat el. „S-a dat însă o altă interpretare și am decis să mă retrag, din cauza acestor efecte. Decât să fiu într-o discuție neplăcută, mai bine să nu fiu acolo”, a mai spus Grigore Leșe pentru Paginademedia.ro.

Informațiile legate de cererea lui Grigore Leșe de a ieși din clipul piesei Taxi au fost publicate inițial de ActiveNews.ro

Reprezentanții trupei Taxi spun că „domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, înainte de a da curs invitației de a filma”. PR-ul formației Taxi a publicat pe pagina de Facebook și mail-urile prin care îl informau pe Grigore Leșe cu privire la conținutul melodiei Despre smerenie.

Grigore Leșe, pe pagina sa oficială de Facebook (mesaj publicat astăzi):

„În spații mici sau mai mari, în bisericuțe de lemn sau în catedrale, important este să mergem la Sfânta Liturghie și să ne rugăm. Să avem o duminică frumoasă, cu pace în sufle și lumină în gând!”

Gabriela David, PR manager trupa Taxi, pe pagina de Facebook a trupei:

Notă de presă – referitoare la participarea domnului Grigore Leșe în proiectul „Despre smerenie” Prin prezenta dorim să vă comunicăm faptul că domnul Grigore Leșe a fost informat pe larg despre proiectul trupei Taxi – „Despre smerenie”, înainte de a da curs invitației de a filma.

1. În data de 14.03.2016 domnia sa a primit pe email textul piesei și lista participanților confirmată în acel moment. (foto print screen – mai jos)

grigore lese mail 1

2.În data de 22.03.2016 domnul Grigore Leșe a venit la studio. Înainte de a-și da acordul final pentru a înregistra, a fost invitat să asculte piesa și să urmărească filmările realizate până în acel moment. După ce a ascultat piesa și a vizionat filmările, domnul Leșe a intrat în studio pentru înregistrările audio și video. Vă mulțumim, În numele trupei Taxi!

Sursa: paginademedia.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.