SCHIMBARE DE PLAN – Şi-au vândut nunta pe OLX. Cine sunt mirii care au decis asta

0
1140

SCHIMBARE DE PLAN. „Nunta reprezintă cel mai important pas din viaţa unui cuplu, iar noi am ales pentru acest eveniment data de 01.07.2017“, aşa începe un anunţ publicat în urmă cu doar două zile pe cel mai mare site de profil de la noi din ţară.
CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a dorit să afle mai multe detalii despre povestea aceasta de dragoste care, din păcate, n-a fost să fie cu happy-ending. Dacă cei doi miri au decis să pună capăt şi să pornească fiecare pe drumul său – mireasa ne-a povestit că vrea să plece din ţară pentru că ar avea „alte planuri“ – noi am aflat cine sunt aceştia.

Anunţul postat pe site-ul OLX ar putea fi considerat viralul săptămânii, pentru că într-un timp relativ scurt a strâns aproape 125.000 de vizualizări şi a fost distribuit într-un număr record pe reţelele sociale. Aşadar, mirii care au contramandat nunta şi au scos toate serviciile la licitaţie pe site-ul de anunţuri sus-menţionat se numesc Maria şi Alexandru. Povestea lor de dragoste a început în anul 2013, în Râmnicu Vâlcea, iar apoi „s-a mutat“ în Capitală, acolo unde Alexandru şi-a deschis o firmă de IT care activează în mediul online. Pentru a se asigura că afacerea va fi una prosperă, logodnica lui l-a ajutat pe partea de promovare – tot în mediul virtual, iar cei doi au fost parteneri şi în viaţa profesională.

Însă, iubirea nu pare să fi fost suficient de puternică. După ce au cumpărat cele mai bune servicii, de la restaurantul amplasat pe malul lacului în Râmnicu Vâlcea, până la partea de fotografie (au scos din buzunar o sumă frumuşică pentru că voiau să fie filmaţi cu drona în ziua nunţii) şi-au dat seama că nu sunt făcuţi unul pentru altul.

Mai mult decât atât, Maria şi Alexandru par să se fi înţeles foarte bine cât au lucrat împreună, pentru că fiind specializată pe Sociologie, tânăra a putut să îşi ajute logodnicul foarte bine în promovarea serviciilor pe care acesta le vinde pe Internet.

Totodată, Maria pare să fi fost cea „părăsită la altar“, iar asta dacă ar fi să ne ghidăm după mesajele triste şi pline de înţeles pe care tânăra de nici 27 de ani le postează pe conturile de pe reţelele sociale, în care pare să fie afectată de despărţirea de Alexandru.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.