Schi. Biatlon. La Festivalul Olimpic al Tineretului European, Baia Sprie va fi reprezentată de doi sportivi şi un tehnician!

0
150

Rezultatele bune din ultimii ani ale Clubului Sportiv Şcolar Baia Sprie se reflectă în nominalizarea unor sportivi în reprezentativele României la diferite ramuri sportive şi nivele de vârstă. La Centrul Olimpic de Excelenţă din Pârâul Rece este Denisa Ianco la categ. Jun.II, schi fond.
Pentru cea mai mare competiţie din Europa, Festivalul Olimpic al Tineretului European, care se va disputa în acest an în perioada 17-22 februarie în ţara noastră, biatloniştii juniori II Oana Vălean şi Raul Demeter au fost selecţionaţi în reprezentativa României.
Ei vor fi însoţi de către profesorul Marin Ananie. Oana Vălean este din Cavnic, elevă la Colegiul economic ,,Pintea Viteazu,, şi este antrenată de George Scurtu, care este colaborator al clubului.
Raul Demeter este din Baia Sprie, elev la Colegiul tehnic de transporturi Baia Sprie şi la club este antrenat de Marin Ananie, antrenor al lotului reprezentativ al ţării noastre. Cei doi sunt şi campioni naţionali en-titre.
Horia Crișan

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.