SCENE UIMITOARE ÎN BAIA MARE – A sărit pe geamul locuinței pe care tocmai o jefuise, de frică să nu fie prins

0
2688

SCENE UIMITOARE ÎN BAIA MARE  Scenă parcă ruptă din filmele de acțiune în municipiul Baia Mare. Poliția a fost sesizată ieri, 17 august, în jurul orei 10:30, de faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de pe strada Motorului cu intenția de a fura bunuri.

Cea care a alertat autoritățile a fost chiar mama femeii a cărui casă a fost prădată de hoți.

Cert este că proprietarii locuinței (situată pa parterul unui bloc) l-a surprins pe unul dintre hoți în timp ce încerca să fure mai multe bunuri din locuință. În momentul în care a realizat  că a fost descoperit, hoțul ghinionist a încercat o mișcare demnă de filmele de acțiune. Acesta a sărit pur și simplu pe geamul locuinței. Deși înălțimea de la care a sărit bărbatul nu este mare, acesta s-a rănit la picior în timpul căzăturii, astfel că atunci când oamenii legii au apărut acesta nu a putut să fugă.

Poliţiştii au găsit bunurile pe care tânărul în vârstă de 25 de ani a încercat să le sustragă: un telefon mobil, un parfum şi o pereche de ochelari de soare.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dispus reţinerea tânărului pentru 24 de ore, măsura preventivă fiind pusă în aplicare la spital, unde acesta se află internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei.

ActualMM

Citește și:

ACTUALIZARE/ACCIDENT GRAV ÎN SIGHET – Impact puternic între un autobuz cu pasageri și un autoturism.  Două persoane au fost rănite

Te-ar mai putea interesa și:

NEMULȚUMIT DE SERVICIILE DRUSAL – Licitație pentru desemnarea unui operator de salubrizare și deszăpezire, vezi care sunt cerințele municipalității

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.