SCANDAL SEXUAL ÎN NEAMȚ – Dascăl bisericesc acuzat că ar fi violat două fete de 13 și 15 ani

0
334
foto http://stirioradea.com

SCANDAL SEXUAL ÎN NEAMȚ   Scandal uriaș în județul Neamț, unde un dascăl din Borlești este acuzat că ar fi abuzat sexual două fete timp de un an. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, a fost reținut joi. Astăzi urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Nu a recunoscut că ar fi întreținut relații sexuale cu nepoatele fostei sale soții.

Bărbatul este acuzat că a abuzat sexual două minore de 13, respectiv 15 ani, care sunt nepoatele fostei sale soții, scrie zch.ro. Potrivit polițiștilor, dascălul de la biserica din Borlești ar fi întreținut relații sexuale cu cele două fete în perioada 2016-2017.

Dascălul locuiește în Roznov, unde părerile printre localnici sunt împărțite. Unii oameni cred că totul este o răzbunare a fostei cumnate a bărbatului, mama celor două fete care ar fi fost abuzate. În schimb, alții spun că bărbatul ar fi vinovat.

În urmă cu doi ani, un preot din Borșa a fost acuzat de viol de către o adolescentă. Eleva de 15 ani susține că părintele ar fi sechestrat-o în biserică și ar fi încercat să o abuzeze sexual.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Bravo, ați dat lovitura!
    DASCĂL BISERICESC! Ce înseamnă dascăl bisericesc? Cu puține excepții, dascălii bisericești, adică diecii, sunt niște analfabeți (și de aici alte consecințe, printre care fudulia le întrece pe toate) care habar n-au de misiunea lor. Pentru cei mai mulți este un titlu de glorie să fie: bețivi, curvari și multele altele. O categorie fără de care Biserica ar funcționa mult mai bine și nu ar fi compromisă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.