Scandal monstru în lumea fotbalului. Şantaj sau reglare de conturi?

1
285

Lumea fotbalului este zguduită de un scandal care la prima vedere pare simplu, dar care în realitate s-ar putea să conducă la dezvăluiri de senzaţie din „mafia” fotbalului românesc.
Scandal în lumea bună, dar extrem de dubioasă a fotbalului românesc. Actori principali, impresarul Dumitru Tudor („Ciorbă”pentru cunoscători), Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghekamf. În plan secund, fostul fostbalist Ionuț Luţu, actualmente om „bun la toate” angajat al lui Gigi Becali. Inclusiv numele finanţatorului Stelei este pronunţat de una din tabere.
Varianta 1: „Ciorbă” a şantajat-o pe „Prodanca”

Joi seara, o echipă de poliţişti i–a ridicat pe Dumitru Tudor şi pe doi angajaţi ai acestuia (din restaurantul patronat de Tudor) în urma unui flagrant. Concret, este vorba, conform unor surse din poliţie citate de Mediafax, de un şantaj asupra soţiei lui Laurenţiu Reghecamf, antrenorul de la FF Steaua, Anamaria Prodan. Conform sursei citate, Tudor ar fi pretins sume de bani de la familia Reghecamf, ameninţând că în caz contrar ar urma să dea publicităţii informaţii compromiţătoare care o priveau pe Anamaria. Joi seara, antrenorul celor de la Steaua a intrat în restaurant, i-a înmânat suma de 12.000 lei lui Tudor (banii erau marcaţi, cu însemnul „mită”), iar în momentul imediat următor, poliţiştii au intrat în local, i-au culcat la podea pe cei în cauză şi au constatat flagrantul. După aceată operaţiune, Tudor şi angajaţii săi au fost duşi la secţia 8 Poliţie.

Varianta 2: Fiul lui „Ciorbă” susţine că este flagrant regizat

De cealaltă parte, scandalul este văzut altfel. Fiul lui „Ciorbă”, Dragoş Tudor a declarat pentru publicaţia Cancan că nu este niciun şantaj şi că ar fi vorba de o răzbunare pe axa Becali – Ana Maria Prodan.
Fiul impresarului a precizat că totul a fost regizat de către fostul fotbalist Ionuţ Luţu. „M-a sunat Luţu, care m-a întrebat unde sunt, mi-a zis că Ana Maria şi Reghe vor să se împace cu tata, să-i dea nişte bani. Le-am zis să-l lase în pace, că nu vrea bani. Atunci ei au insistat să le spun unde este şi s-au dus peste el la restaurant. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat înauntru, am înţeles că au adus 200 de milioane, pe care ar fi vrut să-i dea lui tata. Imediat, a venit poliţia şi l-a luat la secţie, şi pe el, dar şi pe doi angajati ai lui”.
Dacă declaraţiile lui Dragoş Tudor se confirmă, atunci cazul va lua o întorsătură de 180 de grade. Şi, nu este exclus ca antrenorul celor de la Steaua să aibă el probleme şi chiar soţia sa.

Antecedente „periculoase”

În ultimul timp a existat un scandal continu între Dumitru Ciorbă şi Anamaria Prodan. Cei doi s-au înjură pe unde apucat prin emisiuni Tv gen Acces Direct sau Un show păcătos. Se pare că totul a plecat de transferarea unui fotbalist, şi cum Tudor nu avea permis de negociere, ar fi apel la Prodan, iar aceasta l-ar fi păcălit cu 3.000 de Euro. Cel puţin aşa a reieşit dintr-o înregistrare mai veche de la Antena 1. De aici ambele părţi au aruncat cu noroi şi cu vorbe grele. Printre altele Tudor spunea că „Prodanca” ar fi fost amanta fiului său şi că ar fi primit un trenig pentru o partidă de sex, de cealaltă parte nevasta lui Reghecamf declara că „din milă” îl alimentează cu bani pe „Ciorbă” etc. etc.
Un lucru este cert, fum fără foc nu iese şi în acest moment nu se poate spune cu precizie dacă este vorba de şantaj sau reglare de conturi. De asemenea, ambele părţi au un trecut de care mulţi nu ar fi onoraţi. O reglare de conturi din lumea impresarilor din fotbal, asta pare să fie în ultimă instanţă evenimentul de joi seara.
În ultimă instanţă, Cancan nu exclude şi o implicare a lui Gigi Becalii, care s-ar fi răzbunat pe „Ciorbă” pentru o corecţie fizică primită de la acesta acum…23 de ani. Nu ne pronunţăm nici în această speţă, pentru că nu este exclus ca să fie vorba de un atac electoral la adresa lui Becali. (cotidianul.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Se zice ca familia Prodan ii era datoare la Dumitru Tudor si ca cei 12.000 lei sint de fapt banii restituiti. adica trebuie sa iti primesti banii tai si esti acuzat de luare de mita? incredibil, numai in Romania se putea asa ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.