SCANDAL LA SPITALUL DIN REȘIȚA – Un bărbat și-a amenințat soția cu moartea, chiar în fața medicilor

0
116

SCANDAL LA SPITALUL DIN REȘIȚA, unde un bărbat și-a amenințat soția cu moartea chiar în fața medicilor și a spus că este pregătit să facă pușcărie.

Două persoane, soț și soție, au provocat un scandal monstru la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a fost amenințată cu moartea de soț, care striga că este pregătit să facă pușcărie după ce o va ucide pe ea și pe familia ei, scrie radioresita.ro.

Jandarmii ajunși la fața locului, au constatat că numita B.D., în vârstă de 30 ani, domiciliată în cartierul Govândari, din municipiul Reșița, a fost agresată verbal și amenințată cu moartea de către soțul său. În urma verificărilor și a declarațiilor susținute de persoana în cauză și de mama acesteia, reiese faptul că numita B.D., a fost amenințată de către soț, că îi va rupe membrele inferioare cu un „par” după care i le va zdrobi cu un „ciocan”, totodată acesta i-a spus că este pregătit să facă pușcărie după ce o va omorî, atât pe ea cât și familia ei.

Agresorul nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind incinta spitalului, înainte de sosirea forțelor de ordine. În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare, privind de comiterea infracțiunii de „Amenințare”.

 

Sursă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.