SCANDAL LA MASTERCHEF – Vezi ce vedetă a fost dată afară

1
492

SCANDAL LA MASTERCHEF  Zvonuri că noul sezon al mastershow-ului culinar de la Pro TV va veni cu schimbări la nivel de jurați au tot existat, însă, abia recent, situația a fost tranșată. Primul eliminat din format este Adrian Hădean, iar motivul, încălcarea unor clauze contractuale.

SCANDAL LA MASTERCHEF  Chef Foa, Patrizia Paglieri și Adi Hădean au fost sarea și piperul show-ului ”MasterChef” după plecarea trioului Scărlătescu –Bontea – Dumitrescu la Antena 1. După două ediții cu audiență peste așteptări, juriul a fost spart de mai marii postului, nemulțumiți de anumite aspecte ale colaborării cu membrii lui.

Deși în interiorul companiei se vorbește de mai mult de o schimbare, primul executat a fost chef Adi Hădean. Problema lui nu a fost lipsa de priză la public ci, susțin surse apropiate managementului, insubordonarea, citate de Libertatea.

Este cunoscută seriozitatea cu care mai marii Pro TV tratează clauzele de exclusivitate, iar Hădean a îndrăznit să nu le acorde aceeași importanță. Mai precis, acesta a participat la emisiuni radio aparținând altor trusturi fără să aibă acordul prealabil al producătorilor emisiunii cu care se afla sub contract sau al departamentului de PR care îi gestionează imaginea.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.