SCANDAL LA IAȘI – Echipaj de poliție atacat într-un bar. Agresorii au vandalizat și mașina de poliție

0
499

SCANDAL LA IAȘI  Echipaj de poliție atacat de mai mulți tineri, în timpul intervenţiei la un scandal într-un bar din comuna Deleni, din judeţul Iaşi. O maşină a poliţiei a fost distrusă în urma unei intervenţii la un scandal într-un bar, oamenii legii nefiin răniți, dar maşina acestora a fost distrusă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au deschis o anchetă după ce echipajul de poliţie chemat să intervină la un scandal izbucnit într-un bar a fost atacat în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, scrie Mediafax.

Potrivit anchetei, scandalul a izbucnit între câţiva tineri într-un bar din satul Poieni, comuna Deleni, iar martorii au chemat poliţia, pentru a aplana conflictul. Când au ajuns cei doi poliţişti de la postul din Deleni, scandalul a luat amploare, iar tinerii au încercat să atace echipajul poliţiei şi au distrus maşina acestora.

În sprijinul celor doi agenţi au fost chemaţi şi poliţiştii de la Hârlău, dar şi un echipaj de ambulanţă şi unul SMURD. Doi dintre scandalagii au fost preluaţi de către echipajele medicale şi au fost duşi la Spitalul municipal din Hârlău, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

La postul de politie din Hârlău au loc audieri, sâmbătă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău. Deocamdată se fac cercetari într-un dosar de distrugere, loviri şi alte violente, tulburarea liniştii şi ordinii publice. Procurorul de caz urmează să decidă dacă se vor efectua cercetări şi pentru ultraj.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.