SCANDAL ÎN MARAMUREȘ – Primarul din Cavnic, acuzat că ar fi agresat un vârstnic. Vezi VIDEO de pe camera de supraveghere

0
3721

SCANDAL ÎN MARAMUREȘ  Imagini absolut incredibile, surprinse de camera de supraveghere din scara unui bloc, au fost publicate pe rețelele de socializare. În imagini apare nimeni altul decât Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic.

Imaginile video publicate au fost însoțite de niște acuzații deosebit de grave. Mai exact, Petruț este acuzat că ar fi intrat în apartamentul unui vârstnic fără permisiunea acestuia și, mai mult, l-ar fi amenințat și chiar agresat pe bătrân.

Nu se cunosc motivele scandalului, cert este că polițiștii maramureșeni fac în aceste momente cercetări pentru acuzațiile amintite mai sus. Contactat de site-ul VasileDale.ro, primarul nu a recunoscut nimic din toate acestea. Acesta a recunoscut că persoana din imagini este el, însă a declarat că a fost invitat de către proprietar în apartament, fiind vorba de o discuție despre reabilitarea blocului respectiv.

Ce spun polițiștii

Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 36 de ani din Cavnic a pătrunds fără drept într-o locuinţă adresând injurii şi ameninţări la adresa părţii reclamante. Poliţiştii fac cercetări sub aspectul infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu”, spune Florina Meteş – IPJ Maramureş.

Ce spune primarul din Cavnic

Ieri, în jurul orei 13.00, m-am dus la un bloc din Cavnic pentru a discuta cu oamenii despre reabilitarea imobilului. Persoana respectivă le spunea tuturor să nu contribuie la lucrări, pentru că nu se vor face. Am mers la apartamentul lui, am bătut, mi-a deschis, am discutat civilizat, i-am arătat fotografii pe telefon, apoi m-a invitat înăuntru. Când să intru, m-am împiedicat de prag şi am căzut. Se vede şi pe imagini. Nu l-am înjurat, nu l-am lovit, nu l-am ameninţat. Nu am făcut asemenea lucruri în viaţa mea. Să îmi arate cineva pe imagini unde şi când l-am lovit. Nu am dat cu piciorul în uşă, ci am bătut frumos. Vreau să menţionez faptul că astăzi voi merge la parchet să depun plângere pe numele bărbatului respectiv. Nu este posibil să pună cineva camere de supraveghere ilegal pe casa scării. Nu are nici un act pentru acest lucru. Mai mult, din câte ştiu eu, bărbat respectiv este pensionat de boală pe motive psihice. Nu este posibil să fiu filmat pas cu pas, minut cu minut şi filmarea postată pe conturi false. Eu m-am născut, am locuit în blocul respectiv,îi cunosc pe toţi de acolo. Nu aă putea să mă iau la bătaie cu ei. Oricum şi acuzaţiile acestea fac parte dintr-un joc politic al unora care nu vor ca oraşul să se dezvolte”.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.