SCANDAL ÎN BORŞA – Un fost deputat în Parlamentul României a băgat în spital un om de afaceri borşean (VIDEO)

1
1800

SCANDAL ÎN BORŞA Un fost deputat în Parlamentul României e acuzat că a băgat în spital un om de afaceri din Borşa. Nuţu Fonta, un apropiat al fostului ministru de interne Gabriel Oprea, ar fi încheiat o ceartă pe teme politice cu pumnul.

Nuțu Fonta a reprezentat zona Vișeu-Borșa în Parlamentul României și este un apropiat al fostului președinte al UNPR, Gabriel Oprea, ex-ministru de interne în Guvernul Românei. De altfel, fostul ministru este naşul fiicei fostului deputat.

Omul de afaceri din Borșa este tatăl tânărului care în ultima vreme a început o campanie anti-violență la Borșa. Asta după ce tânărul salvamontist a fost bătut într-un local din Borșa de un individ cunoscut sub porecla de “Colț Alb”.

“Eram la o petrecere privată unde era și domnul fost deputat Nuțu Fonta. Am discutat în contradictoriu chestiuni politice. La un moment dat m-a lovit cu pumnul în față, m-am dezechilibrat și am căzut pe scări.

M-am dezmeticit și l-am întrebat dacă își cere scuze. Mi-a spus că nu. Atunci am sunat la 112 și am anunțat poliția. Eu sunt la Spital acum primesc îngrijiri medicale. M-am lovit la cap și la coaste cum am căzut pe scări” a declarat în exclusivitate pentru vasiledale.ro omul de afaceri borşean.

Fiul omului de afaceri, salvamontist în Borșa, a fost și el victima unei agresiuni lunile trecute. “La nivelul orașului Borșa am demarat o campanie antiviolență după ce am pățit. Și în cazul acesta, deși este vorba despre tatăl meu, se vede clar faptul că violență nu ține cont de statutul social al celui care agresează. Nu există nicio diferența între agresori” a declarat Sorin Apostol.

Fostul deputat a negat vehement faptul că ar fi lovit pe cineva cu pumnul. Declarația a făcut-o pentru stiripesurse.ro. Doar că imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă spun altceva.

Pe imagini se vede clar faptul că la ora 20.05 fostul deputat îl lovește pe omul de afaceri, care cade. Nu a căzut singur, așa cum declara pentru presă centrală. Imediat fostul deputat se face nevăzut.

Reacția lui Nuțu Fonta: ”Legat de incidentul care a avut loc aseară la o petrecere privată, în care sunt acuzat că aș fi lovit o persoană cu pumnul, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că nu am lovit pe nimeni. Există 15-20 de martori care au fost de față și care pot confirmă faptul că persoană respectivă se află într-o stare avansată de ebrietate, încât nu putea stă în picioare. Alcoolemia poate fi verificată prin solicitarea analizelor de sânge care i-au fost efectuate la spital. Știrea este una neverificată, singură părere solicitată fiind din partea persoanei care a provocat acest incident, cel mai probabil în mod intenționat și pe fondul consumului de alcool”, a spus Nuțu Fonta contactat de stiripesurse.ro

sursa info, foto şi video Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.